Rus kanalı Trump'ı fena ti'ye aldı: Efendim işiniz hazır

Russia Today (RT) kanalı Kasım ayında ABD’de yapılacak Başkanlık seçimleri öncesi ilginç bir video yayınladı. Kanal ABD Başkanı Donald Trump’ı çalışanıymış gibi göstererek iş teklifinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 12:36 GÜNCELLEME 23.09.2020 12:54 DÜNYA
Rus kanalı Trump'ı fena ti'ye aldı: Efendim işiniz hazır
Rus kanalı Trump'ı fena ti'ye aldı: Efendim işiniz hazır

Rusya merkezli haber kanalı Russia Today (RT), ABD Başkanı Donald Trump’ı ti’ye alan ilginç bir videoya imza attı.

 

Kasım ayında ABD’de yapılacak olan Başkanlık seçimleri ile ilgili hazırlanan söz konusu videoada ABD Başkanı Trump, RT televizyonunun çalışanı olarak gösterildi.

Rus kanalı, Kasım ayındaki seçimleri kazanamaması durumunda Trump’ın yeni işinin hazır olduğunu söz konusu videoyu da iş teklifi olarak kabul etmesi gerektiğini belirtti.

 

Büyük ilgi gören videoda Donald Trump, limuzini ile televizyon binasına girerken, haber bültenini sunarken, Kremlin Sarayı’nın duvarının yakınında yürüyüş yaparken ve Moskova’da mutlu olduğunu itiraf ederken gösterildi.

"RESMİ TEKLİF OLARAK KABUL EDEBİLİRSİNİZ"

Videonun sonuna konulan yazıda ise, "Sayın Trump, eğer Beyaz Saray ile işler yolunda gitmezse bunu resmi teklif olarak kabul edebilirsiniz" ifadeleri yer aldı. Trump ile dalga geçen video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

ABD'de 3 Kasım'da başkanlık ve kongre seçimlerine sahne olacak. Mevcut Başkan Donald Trump'ın  karşısında Demokrat Parti'den eski Başkan Yardımcısı Joe Biden seçime giriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR