Ermenistan işgal ettiği Karabağ'a Suriye'den paralı asker getirdi

Ermenistan, işgal ettiği Dağlık Karabağ bölgesinde savaşmak üzere Suriye'den getirdiği Ermeni paralı askerler ve gönüllüleri başkent Erivan'a taşıdı. Yaşanan bu gelişme CHP'li Çeviköz'ün, "Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." yalanını akla getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2020 00:53 GÜNCELLEME 29.09.2020 00:54 DÜNYA
Ermenistan işgal ettiği Karabağ'a Suriye'den paralı asker getirdi
Ermenistan işgal ettiği Karabağ'a Suriye'den paralı asker getirdi

Ermenistan Dağlık Karabağ bölgesinde yaşadığı büyük kayıplar sonrası Suriye'den Ermeni paralı askerleri bölgeye göndermeye hazırlanıyor.

AZERBAYCAN'DAN ERMENİSTAN'A BÜYÜK DARBE

Ermenistan'ın saldırgan tutumuna karşılık veren Azerbaycan, sınır bölgesinde Karabağ'a yönelik bir operasyon başlattı. Hem karadan hem de havadan yürütülen koordineli operasyonlarda Azerbaycan ordusu ilerleme kat ederken, operasyonlar neticesinde pek çok Ermenistan askeri de etkisiz hale getirildi.

 

 

SURİYE'DEN PARALI ASKER GETİRİYORLAR

Ermenistan, işgal ettiği Dağlık Karabağ bölgesinde savaşmak üzere Suriye'den getirdiği Ermeni paralı askerler ve gönüllüleri başkent Erivan'a taşıdı.

CHP'Lİ ÇEVİKÖZ'ÜN SKANDAL İFADELERİNİ AKLA GETİRDİ

Yaşanan bu gelişme sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün canlı yayında kullandığı skandal ifadeler akıllara geldi. Çeviköz, ''Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor." yorumunda bulunmuştu. Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu sözler ''CHP'nin tarihinde yeni bir kara leke'' olarak yorumlanmıştı.

YORUMLAR 74 TÜMÜ
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Karabağ cehenneminiz olacak Mesele çok basite TSK kardeş Azerbaycan ordusunun üniformasını giyinip bölgeye gitsin Cehennemlik teröristleri tarumar etsin
    Cevapla
  • Ferman 3 yıl önce Şikayet Et
    Russlar fransizlar abd liler gönderdi mi parali asker oluyor da türkiye gönderdi mi çihatçi oluyor sen çihat nedir bilirmisin çihat dini savas demektir ve çihatçi dini için savasan dir Karabağ meselesi ne zaman dan beri dini bir mesele oldu ve bizim yasadigimiz bu devirde ne dini savas var ne de dini savasçi bunlar ep batinin oyunu senin kibi gavurlari bir birine kenetlenmesi için uydurulmus bir kilif
    Cevapla
  • Hakkarili Sevgul 3 yıl önce Şikayet Et
    Gebertilen her ermeni terorist ayni zamanda çocuk katili pkk li teroristir tüm ermeni teröristler imha edilene Karabag ermeni isgalinden kurtarılana kadar operasyon devam etmelidir
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni savas alani yeni suriye azerbeycan yapacaklar
    Cevapla
  • Anil2 3 yıl önce Şikayet Et
    suriyede asker mi var???? Asker olsaydi onlarin savasi bukadar surmezdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR