Ermeni ordusu dağıldı! Azerbaycan duyurdu: İkmal yapamıyorlar...

Azerbaycan’ın Ermenistan’ın işgali altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı karşı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, Ermenistan’ın artık cephedeki askerlerine ikmal yapamayacak duruma geldiği duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2020 21:45 GÜNCELLEME 07.10.2020 21:59 DÜNYA
Ermeni ordusu dağıldı! Azerbaycan duyurdu: İkmal yapamıyorlar...
Ermeni ordusu dağıldı! Azerbaycan duyurdu: İkmal yapamıyorlar...

Cephede son dakika yaşanan tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz; 

 


19:45: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün Cebrail bölgesinde Şihali Ağalı, Sarıjali, Mazra köylerinin ve çeşitli stratejik bölgelerin işgal altından kurtarıldığını açıkladı.

ERMENİSTAN GENCE'DE AVM'Yİ VURDU

18.17: Ermenistan ordusunun Gence’ye saldırması sonucu bir alışveriş merkezi (AVM) kullanılamaz hale geldi.

 

 

Azerbaycan ordusu işgal altındaki topraklarını geri almak için başlattığı karşı saldırısını sürdürürken, Ermenistan ise Azerbaycan’ın en büyük ikinci kenti Gence’ye füzelerle saldırdı. Ermenistan ordusu bugün Gence şehrinde işlek bir noktada yer alan AVM’ye füze ile saldırdı. Alışveriş merkezinin kullanılamaz hale geldiği görüntülendi. 

ERMENİSTAN CEPHEDEKİ ASKERLERİNE İKMAL YAPAMIYOR

17.55: Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiğini ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığını açıkladı.

Azerbaycan’ın Ermenistan işgali altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiği ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığı aktarıldı.

Açıklamada, "Hadrut'ta Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin 3'üncü Alayı'na bağlı askerler savunma alanında silah, yiyecek ve yakıt sıkıntısı yaşıyor. 3'üncü Alay askerleri savunma mevzilerinden ayrıldı. Aynı zamanda askeri birliğin şoförleri askeri araç ve ekipmanı atarak savaş alanından kaçtı" denildi. 

YORUMLAR 119 TÜMÜ
  • Dağıstanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    helal sana can Azerbaycan hallaç pamugu gibi attı ermenileri onurlu bir mücadeleden daha daha saygın ne olabilir hayatta inşallah sonu gelir
    Cevapla
  • İzmir 8 3 yıl önce Şikayet Et
    Karabagin üzerinde ve topraklarinda kuş dahi uçmasın kardaslarim. Indirin aşağıya bir mermi kardeşlerimizden daha kıymetli değildir
    Cevapla
  • Çapraz Atış 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan hazır eli değmişken Ermanistanı da alsın da sorun kökünden hallolsun...
    Cevapla
  • Turk genci 3 yıl önce Şikayet Et
    Yenilmezler turkler olmustur azeri turklerine helal olsun
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vah kankanlari CHP yi ,HDP ve IP yi arasalar hemen ikmal yollarini ararlar hani heryil Isnabulda bizde Ermeniyiz pankartlariyla dolasan alacaklar
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya biraz akıl
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR