İngiliz parlamentosunda şaşırtan 'maske' görüntüsü

İngiltere'de Avam Kamarası'nda gerçekleşen konuşmada, bir milletvekilinin cerrahi maskesiyle gözlüklerini temizlemesi dikkat çekti. Twitter'da paylaşılan görüntülerde, milletvekilinin bu davranışı eleştirildi. Kullanıcılar, "Böyle insanlar yüzden koronavirüs ile mücadelemiz zorlaşıyor" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2020 19:25 GÜNCELLEME 11.10.2020 19:27 DÜNYA
İngiliz parlamentosunda şaşırtan 'maske' görüntüsü
İngiliz parlamentosunda şaşırtan 'maske' görüntüsü

İngiltere'de Parlamentonun alt kanadı olan Avam Kamarası'nda gerçekleşen konuşmada, bir milletvekilinin cerrahi maskesiyle gözlüklerini temizlemesi dikkat çekti.

 

Twitter'da paylaşılan görüntülerdeki kişinin İşçi Partisi Milletvekili Siobhain McDonagh olduğu ifade edildi.

İşçi Partisi milletvekili McDonadh, Avam Kamarası'nda gerçekleşen tartışma sırasında gözlüklerini cerrahi bir yüz maskesi ile temizlerken görüldü. İşçi Partisi lideri Andrew Slaughter konuşurken hemen arkasında oturan McDonagh'ın yüz maskesi ile gözlüklerini temizlemesine tepki gösterildi.

 

Twitter hesabından videoyu paylaşan bir kullanıcı, "Umarım bu milletvekili daha önce bu maskeyi kullanmamıştır veya kullanmayı planlamıyordur" yorumunda bulundu.

Bir başka kullanıcı ise "Böyle insanlar yüzden koronavirüs ile mücadelemiz zorlaşıyor" ifadelerini kullandı. McDonagh'ın bu davranışa tepki gösteren bir diğer kullanıcı ise, "Bizi temsil eden ve desteğimizi bekleyenler koronavirüsü bu kadar ciddiye alıyor. Ne bu şaka mı?" sözleriyle tepki gösterdi.

GÜNLÜK KORONAVİRÜS VAKA SAYILARI 10 BİNİN ÜZERİNDE

Ülkede 5 Ekim'de günlük vaka sayısı 12 bin 594, 6 Ekim'de 14 bin 542, 7 Ekim'de 14 bin 162, 8 Ekim'de 17 bin 540 ve 9 Ekim'de 13 bin 864 yeni koronavirüs vaka sayısı açıklandı.

Son açıklanan verilere göre ülkede virüs tespit edilen kişi sayısı 590 bin 844'e yükseldi. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 42 bin 760'a ulaştı.

YORUMLAR 2
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    chp li vekillerin yorumunu merak ediyorum:))
    Cevapla
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler hani çok medeniydiler değil mi? Birazdan o maskeyi medeni bayan milletvekili yüzüne takacak nefes alarak normal hayatına devam edecek medeniyeti görün evet dikkatli bakın..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR