Kardashian skandallarına devam ediyor! 1 milyon dolar bağışladı..

Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı küstah paylaşımla tepki çeken Ermeni asıllı Kim Kardashian, skandallarına bir yenisini daha ekledi. Dağlık Karabağ'ı işgal eden ve çocuki kadın yaşlı ayırt etmeden sivilleri hedef alan Ermenistan'a bağışta bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2020 00:52 GÜNCELLEME 13.10.2020 01:02 DÜNYA
Kardashian skandallarına devam ediyor! 1 milyon dolar bağışladı..
Kardashian skandallarına devam ediyor! 1 milyon dolar bağışladı..

Azerbaycan ile işgalci Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ gerilimi sürüyor. Ermenistan ateşkese rağmen sivilleri hedef alıyor. Kara propagandalarıyla dünya kamuoyunu etkilemeye çalışan Ermenistan, Azerbaycan topraklarındaki işgalini hiçe sayarak saldırıya uğradığını iddia ediyor.

Ermeni asıllı reality şov yıldızı Kim Kardashian da, Ermenistan'ın işlediği insanlık suçunu görmezden gelerek kara propagandaya maddi ve manevi destek veriyor.

 

 

SİVİLLERİ KATLEDEN ERMENİSTAN'A BAĞIŞ

Ermenistan'ın Azerbaycan tarafından saldırıya uğradığı iftirası ile gündeme gelen Kim Kardashian, Ermenistan Fonu'na 1 milyon dolar bağış yaptı.

SKANDAL SÖZLER

Takipçilerine de bağış çağrısında bulunan Kim Kardashian sosyal medya hesaplarında yayınladığı videoda, "Ermenistan Fonu'nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

ÇOCUK, KADIN, YAŞLI DEMEDEN SİVİLLERİ KATLEDEN ERMENİSTAN'I ÖVDÜ

Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum."

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Tayfun 3 yıl önce Şikayet Et
    yalan. karsiliksiz bir sey yapmaz . isleri gucleri sahtekarlik, yalan dolan
    Cevapla
  • okur 3 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin bakın neler oluyur ben turan ordusu başka birşey demem birlik ve beraberliğin tam zamanı bu gün azerbaycana yarın bize en yakın zamanda bütün türkmilletine ve bütün müslümanlara
    Cevapla
  • okur 3 yıl önce Şikayet Et
    benden azerbaycana 100.000 000 ve canımı bağışlıyorum
    Cevapla
  • Mama _ Tabriz asgeri 3 yıl önce Şikayet Et
    Her ne gadar para xerc etselerde Azerbaycan öz yolunda musammem dir ve o allahın izniyle işgal olunmuş topraglri gurtaracag ve bu yolda gaşina her kes çixsa it kimi geberecek kardeşian larda da cesaret var gelsin ler cepheye it kimi olsunler.... Allah Azerbaycan ordusuna yardımcı olsun.
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    senin diline kurban olayım. Rabbim Azebaycanın yardımcısı olsun. Selamlar Tebrize. Selamlar Güney Azerbaycana.
    Cevapla
  • mehmet eskin 3 yıl önce Şikayet Et
    ermeni birinin azaerbaycana yardım etmesini beklemek saflıktır onun için türklerde azerilere yardım etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR