Dünya basınından skandal sessizlik: Ermenistan'ın katliamını görmediler

Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın ikinci büyük kenti Gence'deki sivilleri Scud tipi "Elbrus" balistik füzeleriyle vurduğu tespit edildi. Ermenistan'ın insanlık ve savaş suçu işlediği alenen ortadayken dünya basını bu katliama sessiz kalmayı tercih etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2020 05:10 GÜNCELLEME 17.10.2020 05:15 DÜNYA
Dünya basınından skandal sessizlik: Ermenistan'ın katliamını görmediler
Dünya basınından skandal sessizlik: Ermenistan'ın katliamını görmediler

Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerine füze saldırısı gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Haciyev, Ermenistan'ın Gence'ye düzenlediği füze saldırısında ölen sivillerin sayısının 12'ye yükseldiğini 40 yaralı olduğunu bildirdi. Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine attığı füzelerin Azerbaycan hava savunma güçlerince imha edildiği bildirildi.

 

İNSANLIK SUÇUNA SESSİZ KALDILAR!

 

Azerbaycan ordusunun 20 gün içinde kaybettiği topraklarını almaya başlaması ve Ermeni ordusuna verdiği büyük hasar sonrası Ermenistan, Gence'deki sivilleri Scud tipi "Elbrus" balistik füzeleriyle vurdu.

Ermenistan'ın askeri anlamda büyük kayıplar yaşadığı bu dönemde son çare olarak sivillere saldırma acziyetini gösterdiği analizleri yapılırken; böylesine büyük bir insanlık suçunu dünya basınının görmezden gelmesi ayrı bir tartışma konusu oldu. Ermenistan'ın bu katliamını AFP, Reuters ve AP gibi uluslararası haber ajansları görmedi.

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Bünyamin Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şeye rağmen müslümanların moralleri en yüksek seviyede. Çünkü çaresiz kalan, Ermenistan.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyorsun Türkiye ve bir kac ülke haric, diger kukla musluman devletler sessiz
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Norvecde yasiyorum burdaki medya 3 maymunu oynuyor resmen , sözde bunlar demokrasi, özgürlu¨kten bahsederler, ama direk demiyor Erministan sivilleri hedef aldi. karabgli ayrilikcilar saldiri yapati iki taradfata sivil saldirilari icin bir birini susluyor diye bir haber yapiyrlar. Her ne kadar Avrupada ateist cok olsada bunlar yine hristiyanlari desteklerler yaptiklari katliamlari gizlerlerler. Rusya bizim icin tehdit deseler dahi Turkiye nato uyesi ama herhangi bir sorunda Rusyayi desteklerler. Küfür tek millettir o yüzden hangi görüste olursak olalim disarya karsi birlik olmamiz lazim
    Cevapla
  • Murat76 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz artık hep anlayış ve adalet beklediğimiz dış dünyanın, uluslararası basının neyden anladığını öğrendik. Kimseye bir şey ispatlama gayreti içinde olmaya gerek yok, zaten her seyi görüp biliyorlar. Biz de karşı medyamızla bir yandan doğru bilgileri servis ederken, diğer yandan sahada güçlü olmalı, hem bürokratik, siyasi yönden, hem de fiili olarak elimizden geleni yapmalıyız.
    Cevapla
  • Murat76 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz artık hep anlayış ve adalet beklediğimiz dış dünyanın, uluslararası basının neyden anladığını öğrendik. Kimseye bir şey ispatlama gayreti içinde olmaya gerek yok, zaten her seyi görüp biliyorlar. Biz de karşı medyamızla bir yandan dogru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR