Ermeni cephelerinden gelen koku: Rus gazeteci yazdı

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın işgal ettiği bölgelere yönelik yürüttüğü operasyonlar başarılı bir şekilde sürüyor. Özellikle Türk SİHA'ların havadan gerçekleştirdiği noktasal operasyonlar, büyük ilerlemenin en önemli yardımcı unsurlarından biri. New York Times'ın Rus muhabiri Anton Troyanovsky Ermenistan cephelerinde ölen askerlerin cesetlerinin haftalarca bekletildiğini, cepheden ağır kokuların geldiğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2020 12:39 GÜNCELLEME 21.10.2020 08:16 DÜNYA
Ermeni cephelerinden gelen koku: Rus gazeteci yazdı
Ermeni cephelerinden gelen koku: Rus gazeteci yazdı

Ermenistan, taşkınlıkları, işgalci politikası ve savaş suçlarıyla Azerbaycan'ın sabrını taşırdı.20 günü aşkın bir süredir Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarında yürütülen operasyonlarda büyük bir mesafe kat eden Bakü, Erivan'ın adeta elini kolunu bağladı.

 

New York Times'ın Rus muhabiri muhabiri Anton Troyanovsky Ermenistan cephelerinde ölen askerlerin cesetlerinin haftalarca bekletildiğini yazdı.

CESETLER HAFTALARCA BEKLETİLİYOR

 

Ermenistan ve Azerbaycan arasında çatışmalar devam ederken, Erivan'ın işgali altındaki cephelerde ağır kayıp haberleri gelmeye devam ediyor.

Çatışmaların başlangıcından bu yana Azerbaycan ordusu tarafından büyük bir darbe alan Ermenistan cephesinde, ölen askerlerin cesetlerinin haftalarca bekletildiği ortaya çıktı.

"DAYANILMAZ KOKU"

Ermenistan tarafından cepheyi ziyaret eden Rus gazeteci, cephedeki durumu "Cephe hattında dayanılmaz koku var. Askerlerin cesetleri haftalarca ortalıkta duruyor". sözleriyle anlattı.

Troyanovsky kaleme aldığı yazısında cephede ağır kokuların yükseldiğini ve cesetlerin ortalıkta bekleyen görüntüsüyle karşılaştığını anlattı.

"Ermeni siperlerinde korku hakim. Ermeni güçleri Azerbaycan'a ait insansız hava araçları ve silahlı insansız hava araçlarına (İHA/SİHA) karşı karşı tamamen çaresiz durumda" denilen haberde, Ermenistan'ın kısıtlı hava savunma sistemlerinin İHA/SİHA'ları durdurma konusunda yetersiz olduğu vurgulandı.

KAYNAK : New York Times
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Remzi (Almanya) 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan ismi hiç bir zaman iyi anilmayacak, bir terör bölgesi ve ermeniler,, ccocuk, kadin, yaşlılari katledenler. Şimdi eceli gelince nafile bir çare olarak dolanirlar. Katil ermeniler Ebedi cehennnem çukurunda kalacaklar.. Allahu Ekber
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurda kuşa yem olsun leşleri
    Cevapla
  • Koç 3 yıl önce Şikayet Et
    karabagda derisini yüzükleri kız çocuğunun daha vebalini ödemediler, ettikleri yanlarinami kalacaktı. Allah mazlumun ahını yerde bırakmaz.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç unutmuyorum Hocalıda hamile kadınları bebeleri ihtiyarlari vahşice öldürdüklerini o zalimlerin
    Cevapla
  • Halil yarbaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların dirisi hayvan ölüsü leş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR