Ermenistan'da moraller düşük: Ordunun dikkat çeken görüntüsü

Azerbaycan'ın havadan ve karadan gerçekleştirdiği operasyonlar, Ermeni ordularına göz açtırmadı. Özellikle cephede ağır zayiat veren Erivan yönetimine bağlı askerlerin morallerinin çöktüğü açıkça görülmeye başlandı. Savunma Bakanlığı'nın toplantısına Ermeni askerinin terlikleriyle katılması, moral düşüklüğünü gözler önüne serdi. Bu arada Paşinyan'ın da sosyal medya hesabındaki bir fotoğraf da dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 10:59 GÜNCELLEME 21.10.2020 12:55 DÜNYA
Ermenistan'da moraller düşük: Ordunun dikkat çeken görüntüsü
Ermenistan'da moraller düşük: Ordunun dikkat çeken görüntüsü

Azerbaycan'ın 30 yıldır işgal altında bulunan Dağlık Karabağ'a gerçekleştirdiği operasyon, Ermenistan'ı psikolojik olarak yıprattı. Özellikle işgalden kurtarılan bölgelerdeki Ermeni askerlerinin kaçış haberleri her geçen gün artarken cephe hattında yaşanan moral motivasyon düşüklüğü, artık gözle görülür hale geldi.

 

 

Azerbaycan ordusu karşısında cephede büyük bozguna uğrayan Ermenistan'daki psikolojik çöküş bugün Savunma Bakanlığı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına da yansıdı.

TERLİKLERLE KATILDI

 

 

Toplantıya, Azerbaycan ile yaşanan çatışmalar sırasında yaralanan bir Ermenistan askeri de katıldı.

Askerin umursamaz tavırları, lakayt hareketleri Ermenistan ordusunun yaşadığı bozgunu ortaya koydu. Ermeni asker toplantıya terlikleriyle katılırken, askerin vücut dili her şeyi gözler önüne serdi.

PAŞİNYAN'IN SOSYAL MEDYA FOTOĞRAFI

Ermenistan ordusunda bunlar yaşanırken, hükümet kanadında da psikolojik durum pek de farklı değil. Ermenistan yetkilileri geri çekilmelerinin taktiksel olduğunu belirtse de askerin içerisinde bulunduğu ruh hali, cepheden firar etme olaylarının ayyuka çıktığı şu günlerde Erivan'ın perişan haline her geçen gün yeni örnekler ekleniyor.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın Facebook profilindeki  "koşan ayak" fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarını tarafından "Paşinyan orduya kaçın mesajı mı veriyor" şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR 93 TÜMÜ
  • Kafaya bak 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk la bu vurun hainlere
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı yataktan kaldırıp hadi başka ermeni askeri kalmadı iki çift laf et demişler
    Cevapla
  • samet 3 yıl önce Şikayet Et
    terlik istirahatı almış.. :)
    Cevapla
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ermeniler gercekten çok aptalmışlar ulan ekrana cıkardığıniz adamin konuşmaya mecali kalmamış zaten adamda sağ kolda kalmamış beliki sağ kolu cepede kalmış adam sürekli sağ kolu saklıyor terliklerle kaçmış adamı ekrana çıkarmış adamayakta duramıyor komutanıda konuş ekrana bak ikaz ediyor ulan zaten cıkardıklarıda pkk lı ermeni terörstlerden zorla getirmişler.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Terliğide ters giymiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR