Abu Muhsin el-Masri Afganistan’da öldürüldü

Afganistan Ulusal Güvenlik Müdürlüğü (NDS) tarafından yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin terör örgütü El Kaide’nin üst düzey liderlerinden Abu Muhsin el-Masri'yi öldürdüğü duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2020 03:01 GÜNCELLEME 25.10.2020 03:03 DÜNYA
Abu Muhsin el-Masri Afganistan’da öldürüldü
Abu Muhsin el-Masri Afganistan’da öldürüldü

Afganistan Ulusal Güvenlik Müdürlüğü (NDS) tarafından yapılan açıklamada, Afgan güvenlik güçlerinin Federal Soruşturma Bürosu'nun “En Çok Aranan Teröristler” listesinde yer alan terör örgütü El Kaide’nin üst düzey liderlerinden olan Abu Muhsin el-Masri'yi öldürdüğü duyuruldu. NDS, El Kaide'nin ikinci komutanı olduğuna inanılan el-Masri'nin Gazni vilayetinde yapılan özel bir operasyon sırasında öldürüldüğünü açıkladı.

 

Abu Muhsin el-Masri

El-Masri, ABD’de terör örgütüne maddi destek ve kaynak sağlamak ile ABD vatandaşlarını öldürmek için komplo kurmakla suçlanıyor.

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    abd ile kim savaşıyorsa benim için dosttur.Şimdilik.İlerde ne olur bilmem.Kahrolsun abd devleti ve sistemi.Amaçlarına ulaşmak için her şeyi,ama herşeyi yaparlar.
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm abd ile iş tutanların ibret alması gerekir 80-90 larda abd bunları sscb ye garşı gullandı işi bitti şimdide ortadan galdırıyor aklı olan ibret alır ama nerdeeee
    Cevapla
  • Emir Timur 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetini kabul etsin inşallah
    Cevapla
  • Musti 3 yıl önce Şikayet Et
    Ney!!!!!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR