PKK Sempatizanları ve HDP’den TRT’ye Tehdit

TRT Kurdi kanalında ekranlara gelen skeç programı Pivaz (Soğan) PKK sempatizanları, HDP Grup Başkanvekilleri ve milletvekillerinin hedefi oldu. Skeçte oynayan oyuncular ve TRT Kurdi kanalı, sosyal medyada hedef haline getirilerek, tehdit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2020 15:17 GÜNCELLEME 28.10.2020 16:15 DÜNYA
PKK Sempatizanları ve HDP’den TRT’ye Tehdit
PKK Sempatizanları ve HDP’den TRT’ye Tehdit

PKK’ya yakınlığı ile bilinen Jiyan Haber isimli internet sitesi yazarlarından İdris Yayla, TRT Kurdi kanalında yayımlanan Piyaz (Soğan) isimli Kürtçe skeç programından bir kesit alıntılayarak “TRT dizisinde eş başkanlık ve HDP’ye karalama, kayyıma övgü” ifadelerinin yer aldığı Twitter paylaşımında bulundu. 

 

 

TRT'YE SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

 

 

Paylaşım sonrasında Türkiye aleyhine birçok yalan haber paylaşımlarıyla tanınan HDP destekli artigerçek.com isimli haber sitesi, İdris Yayla’nın paylaşımını HDP İstanbul Milletvekili Züheyla Gülüm ve HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın görüşleri ile haberleştirdi. 

HDP Grup Başkan Vekilleri ile HDP Siirt, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul ve Antalya milletvekillerinin Twitter’da TRT Kurdi’ye yönelik başlattıkları linç girişiminde PKK sempatizanlarından hem kanala hem de skeçte oynayan oyunculara karşı küfür ve tehdit paylaşımları geldi.   

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Gül. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ellerindeki rengler ne anlama geliyor
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Kürtler PKK'lı kâfirler konusunda bilinçlendirilmeli... HDP denilen mikrop yuvasının kâfir yuvası olduğu gözler önüne serilmeli...
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Kürtler PKK'lı kâfirler karşısında daha cesur olmalı ki Siyonizm'in tasmalı katili HDP denilen mikrop yuvası dagitilsin...
    Cevapla
  • Harun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kürt falan değil. Bunlar aşağılık köpekler.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Ermeni dölü, Kürtlükle zerre alakaları yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR