"Nice'te kiliseye saldıranlar İslam'ı temsil etmiyor"

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fransa'nın Nice kentinde kilisede gerçekleştirilen bıçaklı saldırıyla ilgili olarak, "Bu saldırıları gerçekleştiren suçlular, teröristler, soğukkanlı katiller İslam'ı temsil etmemektedir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.10.2020 07:39 GÜNCELLEME 30.10.2020 07:43 DÜNYA
"Nice'te kiliseye saldıranlar İslam'ı temsil etmiyor"
"Nice'te kiliseye saldıranlar İslam'ı temsil etmiyor"

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Avrupa Birliği liderleriyle gerçekleştirdiği çevirim içi toplantı sonrası basına yaptığı açıklamada, "iğrenç" bir terör eylemi olarak nitelendirdiği saldırıyı kınayarak, yaşamını yitirenlerin ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı diledi.

 

Kanada Başbakanı Trudeau, "Bunlar iğrenç suç eylemleridir ve her koşulda haksızdır ve tüm değerlerimize hakarettir. Bu saldırıları gerçekleştiren suçlular, teröristler, soğukkanlı katiller İslam'ı temsil etmemektedir. Bu kişiler Fransa'da, Kanada'da veya dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanları tanımlamıyorlar." diye konuştu.

Fransa'nın Nice kentindeki Notre Dame Kilisesi'ndeki bıçaklı saldırıda 3 kişi yaşamını yitirmiş, çok sayıda kişi yaralanmıştı.

 

 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Camileri basıp namaz kılanları öldürüp bir de videoya çekip yayınladılar, bu kiliseyi de kendileri basmıştır.
    Cevapla
  • Parmagi olmak 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi islami temsil etmiyor cunku dunyadaki butun teror olaylarinin arkasinda hacli siyonist bati abd israil ab oldugu gibi fransada noterdame kilisesinde meydana gelen 3 kisinin oldugu teror olayinda ve yolda insanlara bicak gosteren kisi olayinin arkasinda son cikislari yuzunden kuyrugu tutusan emanuel makron kuyrugunu kurtarmak icin bizzat ve adamlarinin parmagi vardir makron ve adamlarina abd cia ve israilde mossad yardim etmistir
    Cevapla
  • arımlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadıki buişi fransız istihbaratı tezgahlamış olabilir
    Cevapla
  • HAKAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanada başbakanı kraliçe adına konuşur. Demek ki tezgahı kuranlar fransız istihbaratı. Macronun son çaresi bu, gündemde kalmak ve oylarını toparlamak için. Hem oradan yırtacaklar, hem sarı yelek olaylarından gündemi saptıracaklar hem de afrikaya bir operasyon için geçerli sebep olarak gösterilecek.
    Cevapla
  • Muhammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten öyle
    Cevapla
  • arımlı 3 yıl önce Şikayet Et
    yapan bir fransız ırkçısı çıktı şimdi bizde frankofobi mi pompalayalım
    Cevapla
  • Hakan Sönmez 3 yıl önce Şikayet Et
    Macron'u temsil etmektedirler. Kesinlikle provokatif eylem, apaçık belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR