Rusya’nın “sosis kralı” saunada arbaletle öldürüldü

Rusya’da “sosis kralı” olarak bilinen iş adamı Vladimir Marugov, evinin bahçesindeki saunada arbaletle (tatar yayı) öldürüldü. Rusya Soruşturma Komitesi olayla ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2020 17:25 GÜNCELLEME 03.11.2020 17:25 DÜNYA
Rusya’nın “sosis kralı” saunada arbaletle öldürüldü
Rusya’nın “sosis kralı” saunada arbaletle öldürüldü

Rusya’daki Vyasnaya Imperia ve Ozeretsky Kolbassy et fabrikalarının sahibi ünlü iş adamı Vladimir Marugov, başkent Moskova yakınlarındaki Istra kasabasında bulunan evinin bahçesindeki saunada öldürüldü.

 

CANSIZ BEDENİ SAUNADA BULUNDU

 

Rusya Soruşturma Komitesi’nin yaptığı açıklamaya göre; bir grup maskeli saldırgan, Vladimir Marugov’un evine girdi. Saldırganlar cinayet öncesinde Marugov ile eşi Gaziyeva’yı birbirine bağlayarak onlardan para istedi. Saldırı sırasında Marugov’un yanında bulunan eşi Sabina Gaziyeva pencereden kaçmayı başararak polisi aradı. Polis olay yerine vardığında Marugov’ın cansız bedenini ve saldırganların onu öldürmek için kullandıkları arbaleti buldu.

Rusya Soruşturma Komitesi, resmi internet sitesinde olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Olay Rus medyasına yansırken, bir şüphelinin sorgulanmak üzere gözaltına alındığını bildirdi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • murtaza 3 yıl önce Şikayet Et
    karısınıda sorgulasınlar,bunda bir acayiplik var karısı kaçıp kurtuluyor, adam öldürülüyor, karısı dostunla bir oyun çevirip adamı ortadan kaldırabilir, kadına kalan miras dostunla bir ömür yeter.
    Cevapla
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    olay yerıne ıntıkal edıyoruz rıza baba
    Cevapla
  • birtek vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    bencede
    Cevapla
  • Rıza Baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Arka sokakları seyreden milletimizin hepsi birer Dedektif olmuş MAŞALLAH
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi buda bi ihtimal
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR