Ermeni siyasetçinin paylaştığı canice görüntü Twitter'ı rahatsız etmedi

Azerbaycan orduları Karabağ istikametindeki ilerleyişini devam ettirirken, Ermenilerin hain saldırılarında şehit olan bazı Azerbaycan askerlerine uygulanan vahşet görüntüleri, Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Alen Simonyan tarafından Twitter'dan yayınlanmıştı. Simonyan'ın paylaştığı görüntülere Twitter sansür uygulamadı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2020 11:34 GÜNCELLEME 08.11.2020 14:31 DÜNYA
Ermeni siyasetçinin paylaştığı canice görüntü Twitter'ı rahatsız etmedi
Ermeni siyasetçinin paylaştığı canice görüntü Twitter'ı rahatsız etmedi

Twitter, uyguladığı sansür politikasının bir standardı bulunmadığını yeniden ortaya koydu. Ermenistan tarafından şehit edilen Azerbaycan askerlerinin vahşice domuzlara yem edilme görüntülerini paylaşan Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Alen Simonyan'a Twitter herhangi bir yaptırım uygulamadı.

 

 

GÖRÜNTÜLERE SANSÜR UYGULANMADI

Dünya genelinde uyguladığı sansür politikalarıyla öne çıkan Twitter, Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı Alen Simonyan'ın Azerbaycan askerlerine yönelik yaptığı vahşice paylaşımı görmezden gelerek sansür uygulamadı.

 

 

Alen Simonyan yaptığı insanlık dışı paylaşımda Ermenistan ordusu tarafından şehit edilen Azerbaycanlı askerlerin cesetlerinin domuzlara yedirildiği anlara yer verdi. Paylaşıma Twitter tarafından herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Gulten 3 yıl önce Şikayet Et
    En guzel haberi yeni aldim, ermenistana 30 yillik isgal tazminati acilacak....super... biz turklerde bir soz vardir,,,,,, yalancinin mumu yatsiya kadar yanar....
    Cevapla
  • Gulten 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu baska milletler onlarin askerine yapsa idi, sonu gelmaz sikayetler baslatirlardi. Sasirmayin bu cinayeti Azerbeycanin uzerine atarlarsa. ......hukukdan pek anlamam,hukukcu dostlar bu cinayet kanuni bir sekilde incenelibilir mi?
    Cevapla
  • Ylmz 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay kinamakla geçiştirilemez bu insanlığa yapılan en ağır bir şey gerçekten hem ayıp hem günah. Savaşta herşey mubah olamaz.ofkeyle birlikte insanlıktan utandım bu ne demek yazıklar olsun insan olmak bumu
    Cevapla
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş savaşındada ermeniler ruslara fransızlara şımararak onlardan destek cesaret alarak ne katliasmlar tecavüzler doğmamış bebeği ana karnında öldürmeler genç kızlara tecavüz edip gözlerini oyup tesbih gibi ipe düzmeler bunları hep tarihten okudum ermeniler kadar vahşi alçak namussuz insan dünyaya gelmemiştir biz onların yaptığını yapmayız onlar domuz eti yiye yiye domuz<laşmışlar dünyanın neresinde görülmüş ölen askerin üstelik onlar şehit domuzlara yem edildiği .bu ihbar kabul edilip avrupa insan hakları mahkemesine azarbeycan dava açmalıdır.
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalimliği ile övünen zalim oğlu zalimler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR