Fransız kanalından Azerbaycan'a skandal sansür!

Azerbaycan'ın Paris Büyükelçisi Rahman Mustafayev, kendisiyle yapılan röportajı yayımlamayan Fransız haber ajansı Agence France Presse'e (AFP) tepki gösterdi. Mustafayev, ''İfade özgürlüğü Fransa'da böyle işliyor işte." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.11.2020 03:40 GÜNCELLEME 09.11.2020 03:41 DÜNYA
Fransız kanalından Azerbaycan'a skandal sansür!
Fransız kanalından Azerbaycan'a skandal sansür!

Azerbaycan'ın işgalci Ermenistan karşısında tekrar kazandığı topraklar Batı medyasını rahatsız etti.

 

 

BÜYÜKELÇİYE SANSÜR UYGULADILAR 

Azerbaycan'ın Paris Büyükelçisi Rahman Mustafayev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Röportajımı yayımlamayı kabul etmeyen AFP ve (muhabir) Didier Lauras'a yazık. Bize söz vermeyi ve yazılarımızı yayımlamayı reddeden Le Figaro ve diğer medyalara yazık. İfade özgürlüğü Fransa'da böyle işliyor işte." ifadesini kullandı.

 

 

Büyükelçi, Lauras'ın kendisine ve Olivier isimli birine gönderdiği mailin görselini de paylaştı. Mailde, "Konuşmaların içeriği göz önüne alındığında, haber yapmamayı karar verdik. Bahsettiği suçlamalar doğrulanamadı." ifadesine yer verildi. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • 20 ocak 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan Hocali Lacin karabagi yani isgal altindaki tum topraklarini 20 ocaga kadar aldi aldi yoksa fransanin yanina birde 20 ocaktan sonra Turkiye Azerbaycan İslam dusmani has azili kafir azili ermeni rum yunan israil dostu joe bidon devreye girer 20 ocaktan once tum isgal altindaki topraklar kurtarilmali
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH düşmanı.KURAN düşmanı.PEYGAMBER düşmanı.MÜSLÜMAN düşmanı.İYİLİK VE ADALET düşmanı Fransa ve avaneleri,destekçileri kafirler ahiret yurdunuz CEHENNEM! Komşunuz ŞEYTAN ALEYHİLLANE olsun.AMİN.
    Cevapla
  • can Azerbaycan 3 yıl önce Şikayet Et
    yukarida oturan hepsinin Allah cezasini versin insaAllag
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Başta Citroen ve Peugeot olmak üzere tüm Fransız ürünlerine ciddi bir boykot uygulamaya devam etmeliyiz. Hükümetimizin yanında olursak kazanan biz olacağız İnşallah.
    Cevapla
  • dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    bizde suç, ne medet umuyoz ki fransadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR