Teröritbaşı Cemil Bayık Fransız gazetesine yazdı! Türkiye'yi hedef aldı

Terör örgütünün liderlerinden Cemil Bayık, bir Fransız gazetesi için kaleme aldığı yazıda, Avrupa'nın desteğini almak için Türkiye'ye saldırdı. Teröristbaşı Bayık'ın yazısı ile Murat Karayılan'ın Jerusalem Post röportajının aynı gün yayımlanması dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2020 09:25 GÜNCELLEME 28.11.2020 09:30 DÜNYA
Teröritbaşı Cemil Bayık Fransız gazetesine yazdı! Türkiye'yi hedef aldı
Teröritbaşı Cemil Bayık Fransız gazetesine yazdı! Türkiye'yi hedef aldı

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın İsrail basınından The Jerusalem Post'a röportaj vermesinin ardından, diğer bir teröristbaşı Cemil Bayık da Fransız L'Humanité gazetesine "Avrupa Kürtlerin yanında durmalı" başlıklı bir yazı kaleme alarak, kendilerini Kürtlerin sözde temsilcisiymiş gibi göstermeye kalktı.

Karayılan'ın kullandığı ifadeleri Bayık da tekrarlarken, Türkiye'nin Akdeniz'de Yunanistan, Fransa, Mısır, Güney Kıbrıs ve İtalya'ya karşı agresif politikalar izlediğini ve istikrarsızlığa neden olduğunu söyleyerek, popülist söylemlerle Türkiye'yi suçlamaya kalktı.

PKK'nın elebaşısı Murat Karayılan İsrail basınına ağladı! CHP itirafı

 

"BİZİ TERÖR LİSTESİNDEN ÇIKARTIN"

Karayılan'ın ABD'ye "bizi terör listesinden çıkarın" çağrısını, aynı cümlelerle Avrupa Birliği'ne yapan Bayık, "PKK'nın Kürt sorununu barışçıl ve demokratik yollarla çözmek için anayasal güvenceler temelinde bir stratejisi var" ifadelerini kullandı.

KARAYILAN İLE BAYIK'IN SÖZLERİ AYNI GÜN YAYIMLANDI

Teröristbaşı Bayık'ın yazısı ile Murat Karayılan'ın Jerusalem Post röportajının aynı gün (26 Kasım 2020) yayımlanması dikkat çekti. Bu teröristlerin uluslararası basında bir anda yazılarının ve röportajlarının çıkması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Şunu iyi bilmek lazım ben kürdüm ama üzerinde yaşadıgım toprak ay yıldız oldugu sürece vatanın bütünlügü icin ve bayragımı özgürlügü icin ne mutlu türküm diyene .Allah kimseyi vatanından uzak eylemesin
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlerin üzerinde pkk teröristlerin baskısı var çok şükür o da bitti bitiyor bir kürt olarak asla kabul etmiyorum pkk ve hadepin beni temsil etmesini vatanım ve dinimin düşmanı olan bu marksist zihniyetli kapitalist piyonları sadece kürtlerin başlarının belası olmuşlar çocuğunu dağa kaldırmışlar şehirlere aç sefil sürmüşler bunlara bulaşanın evi yıkılmış bin pişman olmuş köyde tutunamamış şehirde sefil olmuş istiyen gitsin araştırsın gerçekleri görsün bilmeden cahil cahil konuşanlar var biraz vicdani olan gitsin araştırsın gerçekler tv.lerde tasmasi dışarda olan kıripto ları kürt olarak görmeyin bunlar saros vs.lerin paralı elemanlarıdır garip ve cahil kürtün temsilcisi değil....
    Cevapla
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi yönetenler Israil medyasina mesaj verenlerden iki sini 2023 secimlerinden önce yakalarsa, ne icerde nede disarda sorun kalir. Önümüzde ki secime de 7-8 puan hükümete arti yetirir.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    zalim siniz pkk lılar. 40 yıldır öldürmediğiniz çoluk çoçuk öğretmen genç fidanlar kalmadı. hadi bu dünyada fransız yunan abd li dostlarınız sizi koruyor. ahirette Allahın elinden sizi kim alacak. bittiniz ahiretinizi yok etmiş insanlarsınız. islam düşmanlarını kendinize dost edinmişsiniz.
    Cevapla
  • Karsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürt sorunu yok mu...var kürt oldugun icin sana terorist diyorlar...kürtleri lekeliyorlar tahrik ediyorlar...kendini savunsan ...bunu yapanlari işine geliyor.insanda islami degerler olmali ,insani insan oldugu icin sevmek gerek.
    Cevapla
  • balkanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    evt kürt sorunu diye bir şey yoktur,pkk sorunu vardır,benim bir sürü kürt kökenli arkadaşım var,poliside var,subayıda var,siyasi partilerde ve kamuda bir sürü yönetici pozisyonuna gelmiş kürt kökenli kişi var,sen ayrım olan,tahrik eden bir yer ,ülke görmemişsin,biraz araştır bence,zaten şu türkmüş , kürtmüş,çerkezmiş,lazmış vb. terimleride kullanmak bence abesle iştigaldir,hepsi bu vatanın evladı,bu vatanın birinci sınıf vatandaşıdır,nokta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR