Batı Trakya'da tehlikeli gelişme: Müftüye ırkçı tehdit

Batı Trakya’da yine ırkçı saldırı yaşandı. İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’nin ailesiyle yaşadığı apartmanın asansörüne Yunanca, “İyi Türk, ölü Türk’tür”, “Hoca, yüzüne ...” gibi mesajlar yazıldı. Mete, “Azınlığa saldıran siyasetçiler, basın, hala üç maymunu mu oynayacaktır?” diyerek ırkçıları teşvik edenleri eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2020 06:37 GÜNCELLEME 29.11.2020 07:37 DÜNYA
Batı Trakya'da tehlikeli gelişme: Müftüye ırkçı tehdit
Batı Trakya'da tehlikeli gelişme: Müftüye ırkçı tehdit

Batı Trakya ırkçı bir saldırıya sahne oldu. İskeçe seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete'nin ailesiyle yaşadığı apartmanın asansörüne, Mete'yi hedef alan küfür ve tehdit içerikli ırkçı yazılar yazıldı.

 

 

Asansör camına “H.A” imzasıyla Yunanca yazılan mesajda, “İyi Türk, ölü Türk'tür”, “Hoca, yüzüne ...” gibi ırkçı nefret mesajları ve hakaretler yer aldı. Olayı sosyal medya hesabından duyuran Mete, “Türklüğümüzü tasdik etmeleri takdire şayandır. Ancak 'azınlık rahattır, eşitlik vardır' diyenlerin bu gibi saldırıları görmeleri lazımdır. Azınlığa saldıran siyasetçiler, basın, bu durumlara hala üç maymunu mu oynayacaktır? Bina sakinleri, emniyeti aramış ve polisler ilgilenmiştir. Yetkililerin bunu dikkate almalarını umuyoruz” paylaşımında bulundu.

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • cmlg 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmak zordur dünya ile savaşırsın. Türk olmamak daha da zordur Çünkü Türk ile savaşırsın. o gün geldiğinde bunların hesabı sorulmayacağını mı sanırlar
    Cevapla
  • bulent 3 yıl önce Şikayet Et
    kaşının bakalım
    Cevapla
  • İbraam 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih eninde sonunda tekerrür edecek. Sizin o malaka askerlerinize vay haline kaçıp saklanacak etek arayacaklar malakalar....
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun ölüsü de sizi korkutmaya yeter.
    Cevapla
  • Ergün 3 yıl önce Şikayet Et
    100 yıldır hep yüz veren Türkiye istiyorlar! Tüm dertleri o.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR