Yaptırım kararına karşı Türkiye'ye destek çıktılar: Yanındayız!

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi), ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı yaptırım kararına karşı Türkiye'yi desteklediğini bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2020 22:58 GÜNCELLEME 15.12.2020 23:39 DÜNYA
Yaptırım kararına karşı Türkiye'ye destek çıktılar: Yanındayız!
Yaptırım kararına karşı Türkiye'ye destek çıktılar: Yanındayız!

Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi), ABD'nin Türkiye'ye yönelik aldığı yaptırım kararına karşı Türkiye'yi desteklediğini bildirdi.

 

 

Konseyin Twitter hesabından yapılan paylaşımında, Genel Sekreter Yardımcısı Kısmet Güzelov'un mesajına yer verildi.

Güzelov mesajında şunları kaydetti:

 

 

"ABD'nin Türkiye'ye tek taraflı yaptırım uygulama kararı haksızlıktır. Türkiye'nin yanındayız. Türkiye’nin diyalog ve diplomasi yoluyla bu konuyu objektif, gerçekçi ve siyasi olarak tarafsız bir şekilde ele alma önerisini destekliyoruz."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 102 TÜMÜ
  • Nevzat Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim Bu alemde Türk ve müslümanlara hainlik yaparsa bilinmesi gerekir.Yüce MEVLAM yanimizdadir.Hak ve adalet üzerine oldukça mazlumu kolladikca ve asil kan bizde oldukca Allahımın en sevdiğı kullar arasinda olan " Veysel Karani " hazretlerinin Mevlamın izni ile gördüğü rüyanın sonunda huzur buldugu,hüzün yerine mutlu oldugu (bu rüyada Türk bayraktarlığı ile islamın kiyamete kadar bir çatı altinda var olacağinı görmesi ile) hainler, içde ve diş da hüsrana uğrayacaği kesindir. Aslımizi unutmayalım.Mümin müninün kardeşidir. Birlik olalim.
    Cevapla
  • S.Ahmet KAHRAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin gerçek gücünü, ve Türkiye'nin dik duruşunu görünce desteklemeye başladılar, Türkiye her zaman vardır, bundan sonrada var olmaya devam edecektir. Kimse Türk'e boyun eğdiremez.
    Cevapla
  • Azəri 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz düşmənimizi tanıyırıq. Dostumuzu da tanıyırıq.Amma Türk qardaşlarımızdan başqa özlərinə türk deyən bu toplumu yox.Azərbaycan Vətən müharibəsi apardı bunlardan səs çıxmadı. Türkiyə İsrail Pakistan müdafiəmizə qalxdı bunlar susdular.Türkiyənin sizin müdafiənizə ehtiyacı yoxdur! Olmasanız daha yaxşıdı
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu birliğin başka zaman sesi çıkmadı .mesele Rusya olunca sesleri çıkıyor .
    Cevapla
  • Yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    hele kara yolu bir acilsin daha söylenecek söz yapilacak is var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR