Kasım Süleymani'nin son görüntüleri yayınlandı

ABD'nin hava saldırısıyla 3 Ocak'ta öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin suikastten yarım saat önceye ait yeni görüntüler yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 17:11 GÜNCELLEME 24.12.2020 17:18 DÜNYA
Kasım Süleymani'nin son görüntüleri yayınlandı
Kasım Süleymani'nin son görüntüleri yayınlandı

ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla 3 Ocak'ta Irak'ta düzenlenen suikastle öldürülen İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ölümünden yarım saat önceki anlar yayınlandı. İran merkezli haber ajansı Tasnim, Süleymani’nin öldürülmeden yaklaşık yarım saat öncesine ait yayınladığı görüntüde, Kasım Süleymani’nin havalimanında uçaktan indiği ve binaya girdiği anlar yeraldı. Videoda ayrıca Süleymani'nin binadan çıkarak hava saldırısına hedef olan aracına bindiği anlar da görüldü. Araçların otoyolda geçişi sırasında hava saldırısı anları da kameraya yansıdı.

 

KASIM SÜLEYMANİ SUİKASTİ

Kasım Süleymani 3 Ocak Cuma günü ABD güçlerinin Bağdat yakınlarındaki uluslararası havalimanına düzenlediği hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti. İran yönetimi ABD'nin Irak’ta konuşlandığı Ayn el Esad üssüne saldırı düzenleyerek yanıt vermişti. Süleymani'nin Tahran'da binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen cenaze töreninde de intikam yeminleri edilmişti.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Kezo 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasan sabbahın yeni nesil versiyonu Müslüman düşmanı
    Cevapla
  • osman ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasım süleymaniyi öldürenler bunun cezasını çekmeli şunu öldürün bunu kalkındırın diyen Trump kendini Dünyanın kralı zannediyor bunun böyle olmadığını Dünya görmeli fakat İran kendinden Emin değil üstelik bu bir İngiliz Fransız veya Almana komutanına yapılsaydı savaş çıkardı demekki İran bunlar kadar cesur ve yürekli değil akıllı hiç değil 2 kaytuşa ile olmuyor bunun misillemesi 100 ABD askerini gömün öyle olur bir daha yüz kez düşünürler saldırırken İran kalleşçe yapıyor demekki hak ediyorlar daha çok Kasım süleymaniyi kaybedersin İsraile kaç füze attın kaç isabet aldı
    Cevapla
  • yalan 3 yıl önce Şikayet Et
    İyide Osman Süleymaninin ırakta ne işi var hiç düşündün mü. Suleymanı ırakta terörist örgütleri yönetiyor. Haşdi şabi gibi.
    Cevapla
  • Gezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük müslüman katili
    Cevapla
  • Ya ALi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmat eylasin
    Cevapla
  • Yavuz selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Lanetullahi aleyh
    Cevapla
  • Sahipkıran 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah azap eylesin Müslüman katiline...
    Cevapla
  • Türksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    2020 nin ilk kanlı olayı olmuştu, zaten iran abd her zaman ortaktır, bu kurbanlarda bu işin başka yönü. Danışıklı sistem yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR