Pence, Trump'ın çağrısını reddetti

ABD Başkanı Donald Trump 'Çalmayı Durdur' mitinginde yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarına asla teslim olamayacağını ifade ederek, Başkan Yardımcısı Mike Pence'i Joe Biden'ın zaferini Kongre'de onaylamaması çağrısında bulundu. Pence ise çağrıyı reddetti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2021 00:33 GÜNCELLEME 07.01.2021 11:02 DÜNYA
Pence, Trump'ın çağrısını reddetti
Pence, Trump'ın çağrısını reddetti

ABD'de Trump'ın açıklamaları sonrası ortalık karıştı. Kongre binası basıldı, göstericiler ve polisler arasında çatışma yaşandı.

 

TRUMP'TAN PENCE'E ÇAĞRI

Bugünkü Kongre oturumunu yönetecek Mike Pence'in de seçim sonuçlarına itiraz etmesi gerektiğinin altını çizen Trump, "Pence, bizim için mücadele etmeli, bunu yapmazsa bugün ülkemiz için kötü bir gün olacak ve ben hayal kırıklığına uğrayacağım" ifadesini kullandı.

 

PENCE'TEN RET

Kongre oturumunu yönetecek Mike Pence yazılı açıklamayla Trump'ın seçim sonuçlarına itiraz etme çağrısını reddetti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    kendi fotosu
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Evangelist teröristler soros un seçimi trump tan çalmasına yardım ediyorlar - Küreselciler vahşice saldırıyorlar amerikan milliyetçilerine. demokrasiyi, seçimin güvenilirliğini hukuku yok ettiler - abd amerikalılardan çalınıyor- ABD halkı vatanını savunmak için işgalden çalınan seçimle yapılan darbeden demokrasilerini korumak için sokaklarda
    Cevapla
  • FETÖ 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD yi resmen ele geçirmiş NOKTA
    Cevapla
  • satılık 3 yıl önce Şikayet Et
    turp seni sattılar. sen amerikayı yak sana bi biskrem vercem. kıvılcımı sen çakacan. hadi sarı oğlan. cumhuriyetçilerin hakkın savun. o kötü demokratların hakkını ver oğlum. türkiye seninle. oylarını çaldılar senin. kendi sanki rusyayla çalmadı. babaları hırsız çocukları en çok ben çaldım kavgasına girmişler. seni seçtim sarı pikaçu. ver elektriği çak şu demokrat amerikalılara.
    Cevapla
  • Çorumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu be işte bu...
    Cevapla
  • s.simsek 3 yıl önce Şikayet Et
    beter olun Rabb'im sizi kahrı perişan eylesin...... Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR