ABD'de Kongre işgal edildi, Ivanka Trump attığı tweet ile ortalığı karıştırdı

ABD'de Donald Trump yanlılarının kongre binasını basması sonrası, "Lütfen başkent polisini ve emniyet teşkilatımızı destekleyin" paylaşımını aktaran Trump'ın kızı ve aynı zamanda başdanışmanı Ivanka Trump, "protestoculara 'Vatansever' dediği için tepki topladı. Ivanka, daha sonra paylaşımını sildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2021 11:23 GÜNCELLEME 07.01.2021 15:21 DÜNYA
ABD'de Kongre işgal edildi, Ivanka Trump attığı tweet ile ortalığı karıştırdı
ABD'de Kongre işgal edildi, Ivanka Trump attığı tweet ile ortalığı karıştırdı

ABD Kongre Binası’nın dört saatlik işgali ve şiddeti gittikçe artan protestolar sırasında ABD Başkanı Donald Trump, protestoculara "Evinize dönün" çağrısı yaptı. Trump'ın "Lütfen başkent polisini ve emniyet teşkilatımızı destekleyin. Onlar gerçekten ülkemizin yanındalar. Huzurlu kalın!" paylaşıma kızı Ivanka Trump'tan destek geldi.

 



Ivanka Trump, babasının Twitter'da yaptığı paylaşımı alıntılayarak "Amerikan Vatanseverleri" ifadesini kullandı. Bu ifade kısa sürede büyük tepki topladı.

"Şiddet derhal durmalı. Lütfen barışçıl olun" çağrısında bulunan Ivanka Trump, gelen tepkiler sonrası paylaşımını sildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Kılıçoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
  • Sait 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah güzel bir iç savaş nasip eder size inşallah. Bizde tiyatro izler gibi birazda sizi seyrederiz. Ha bu arada endişelenmeyi de elden bırakmayız merak etmeyin.
    Cevapla
  • o_o 3 yıl önce Şikayet Et
    Ivanka Trump, Donald Trump'ın kızı ve aynı zamanda başdanışmanıymış .
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Damat ortadoğu üst düzey danışmanı
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir ama bizimle aralarında bir fark var. ABD’de kimse yok damat, yok gelin, yok oğul demiyor işte.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    İster kongre binanızı işgal edin ister etmeyin, isterse kaosta ölün veya ölmeyin, ister baskanlığı bidon a verin isterse vermeyin, beter olun ey americoo bana ne ulan...
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    İvanka babanı sırtından vurma kız. Her türlü o insanlar desteklenmeli. Joe Biden gibi bir küresel sermayenin uşağı kazanmamalı. Twitter’ın bütün bu tweetleri silmesi ya da hesaplara müdahale etmesi kimlerin kimi desteklediğini ve bu platformların kimlerin elinde olduğunu gayet güzel gösteriyor. Trump sırf bunlarla mücadele ettiği için kalmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR