Ermenistan'dan Türkiye itirafı: Onlara karşı savaşmak zor

Ermenistan Savunma Bakanlığı eski Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan, Ermenistan’ın Azerbaycan'a karşı kaybettiği Karabağ hezimetine ilişkin açıklamada bulundu. Hovhannisyan, Erivan tarafının savaşı kaybetmesindeki en önemli etkenlerden birinin Türkiye'nin müdahalesi olduğuna dikkat çekerken, "Türkiye gibi bir süper güce karşı savaş çok zordur. Yenilginin nedeni olarak bunları unutmamalıyız” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2021 16:03 GÜNCELLEME 02.02.2021 16:03 DÜNYA
Ermenistan'dan Türkiye itirafı: Onlara karşı savaşmak zor
Ermenistan'dan Türkiye itirafı: Onlara karşı savaşmak zor

Azerbaycan, Ermenstan işgali altındaki Karabağ topraklarına yılların ardından Erivan yönetimi hezimetin çoğunu halen atlatamadı. Paşinyan'a yönelik tepkiler halen devam ederken Ermenistan Savunma Bakanlığı’nın eski Sözcüsü Artsrun Hovhannisyan'dan itiraf gibi bir açıklama geldi.

TÜRKİYE İLE SAVAŞMAK ÇOK ZOR

Ulusal Meclis’te gazetecilerle yaptığı görüşmede, “Türkiye’nin rolü neydi?” sorusu üzerine “Türkiye’nin müdahalesi savaşı kaybetme nedenlerinden biriydi” yorumunda bulundu.

Türkiye’nin müdahalesinin unutulmaması gerektiğini savunan Hovhannisyan, “Savaş 10-12 kat daha büyük kuvvetlere karşı başladı. Böylesine dev bir süper güce karşı savaş çok zordur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • ATILLA TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    aaaaa baksannnn senin kafan calisoyrmus megersem ama kaybedince calismaya baslamis
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıcımız keskin olursa yamyamlar insan olur zafiyet durumunda ayaklar baş olmaya kalkar düzen bozulur çok güçlü olmaktan başka çaremiz yok güçsüz olduğumuz zaman sırtlan misali saldırmak isteyen çok
    Cevapla
  • batu 3 yıl önce Şikayet Et
    ağlama ula puti sana arka çıkmasaydı sen zaten küçük köpek gibi havlayamazdın bile.. yerini haddini bilirdin.. şimdi de küçük enişte rolu yapma.. madem biz sizden 10-12 kat güçlüydük niye o zaman savaş açtınız ? niye ilk zamanlar baküye gidecez dediniz ezikler...
    Cevapla
  • Öyle biri işte 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapılan açıklama hezimetin hafifletme vede kendi içlerindeki kargaşayı küçültmek yatıştırmak için biz iki devletle savaştık bu kayıp çok normal açıklamasıdır.+ bizi de dünya gözünde 1. Dereceden şavaşa dahil etmiş gösterme çabasıdır.Azeri ordusunun zaferidir (diye düşünüyorum)
    Cevapla
  • 0776 3 yıl önce Şikayet Et
    Eyyyyyy Chp duyuyor musun? Başınızdaki cacıktan halâ ne bekliyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR