Obama çiftiyle Netflix arasında dev anlaşma

ABD'nin eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama tarafından kurulan Supreme Ground Productions'un 6 yeni projede Netflix ile birlikte çalışacağı duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2021 15:55 GÜNCELLEME 06.02.2021 16:14 DÜNYA
Obama çiftiyle Netflix arasında dev anlaşma
Obama çiftiyle Netflix arasında dev anlaşma

2018 yılında Netflix'le bir içerik anlaşması imzalayan Obama çiftinin projeleri belli oldu. Obama çifti yapım şirketleri Higher Ground Productions aracılığıyla 2 dizi,4 yeni filmin hazırlıklarını sürdürüyor. Öte yandan dizilerden Firekeeper's Daughter, Angeline Boulley'in henüz piyasaya çıkmayan yeni romanından uyarlanacak. 18 yaşındaki Kızılderi halkına mensup genç bir kadın, bir polis soruşturmasına yardım etmek için kendi insanlarının içinde gizli bir göreve başlar. Great National Parks isimli belgesel dizisi ise Amerika'nın önemli ulusal parklarını anlatacak.

BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Film projelerinden Exit West'in başrolünde Riz Ahmed  yer alıyor. Filmde doğaüstü bir olay nedeniyle gerçekleşen global bir göç sırasında yaşanan bir aşk hikayesi anlatılacak. Everest'e tırmanan ilk dağcı Tenzing Norgay'in gerçek hikayesini anlatan Tenzing, 29 yaşındaki Celestina'nın ilk evliliğinin gerçekleştiği günü anlatan The Young Wife ve

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • Afrika' li 3 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör Obama !!! Netflix' sermaye grubun Mandacısı Obama ya ve ailesine kaç yüz milyon dolar ikram edecek ?
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    TC düşmanı obamayı ALLAHA havale ediyorum ALLAHIM onu bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin allahumme amin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR