El Bab'da terör örgütüne götürülen mühimmat ele geçirildi

Suriye'nin El Bab ilçesinde terör örgütüne silah ve mühimmat götürdüğü tespit edilen kamyona operasyon düzenlendi. Kamyonda roketatar silahları, çeşitli tanksavar silahları, keskin nişancı tüfekleri, kalaşnikof piyade tüfekleri ele geçirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2021 16:09 GÜNCELLEME 07.02.2021 17:51 DÜNYA
El Bab'da terör örgütüne götürülen mühimmat ele geçirildi
El Bab'da terör örgütüne götürülen mühimmat ele geçirildi

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Suriye'nin El Bab ilçesi ve bağlı yerleşim yerlerinde silahlı terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesi için istihbari çalışmalar yapılıyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNE DARBE

Çalışmalar sonucunda, ilçe merkezi Organize Sanayi Bölgesi'nde PKK/PYD/YPG terör örgütüne silah ve mühimmat götürdüğü tespit edilen kamyona operasyon yapıldı.

Operasyon, Suriye Görev Gücü kapsamında faaliyet gösteren El Bab Jandarma Danışman Tim Komutanlığının yönlendirmesi ile El Bab yerel kolluk kuvvetlerince düzenlendi.

Söz konusu aracın gizli bölmelerinde bulunan çok sayıda RPG-7 roketatar silahı, çeşitli tanksavar silahları, keskin nişancı tüfekleri, kalaşnikof piyade tüfekleri ile bu silahlara ait mühimmat ve sevk fişekleri ele geçirildi.

Olayla ilgili 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR