Son dakika: ABD'den S-400 ve yaptırım açıklaması! Resmi görüşme ise...

Son dakika haberi: ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alımı konusunda Washington'un tutumunun değişmediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2021 22:20 GÜNCELLEME 10.02.2021 23:31 DÜNYA
Son dakika: ABD'den S-400 ve yaptırım açıklaması! Resmi görüşme ise...
Son dakika: ABD'den S-400 ve yaptırım açıklaması! Resmi görüşme ise...

Son dakika haberi: Price, düzenlediği basın toplantısında ABD'nin S-400'ler konusundaki tutumunun değişmediğini belirterek, sistemlerin NATO sistemleriyle uyumlu olmadığını yineledi.

Türkiye'ye yönelik ABD'nin Hasımlarıyla Yaptırımlar Yoluyla Mücadele Etme Yasası (CAATSA) kapsamındaki yaptırımların S-400 alımı nedeniyle uygulandığı hatırlatmasını yapan sözcü, "Türkiye ile hem ortak çıkarlarımız hem de ihtilaflarımız var" dedi.

Öte yandan Price, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in, önümüzdeki günlerde Türkiye Dışişleri Mevlüt Çavuşoğlu ile bir görüşme düzenleyebileceği bilgisini verdi.

YORUMLAR 149 TÜMÜ
  • A.d 3 yıl önce Şikayet Et
    S400 den geri dönersek inanın bizi şamar oğlanı yaparlar insan bir kere ölür birkere taviz verirsek sonu gelmez
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Irak'ta ve Afganistan başta yüzlerce işkence merkezleri...Felluce'de ...Ebu Gurayb...Quantanamo..vs vs ...Elektrik verilen , köpeklere ısırtılan insancıklar..üst üste konan öldürülmüş zavallı insanların yanında PURO içerken poz veren abd asker eşkiyaları..!!?? Bu ne pişkinliktir ABD..!!??
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    İkişer parti daha s400 alalım iyice kudursun pkk yardakcisi coni ler pkk ya yüzlerce kamyon uçak silah gönderirken iyiydi demi.şimdi kudurun kefereler
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    yankee go home cehenneme kadar yolun var !..
    Cevapla
  • Vatandaş. 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE yönünü batı değil doğuya çevirmesi lazım abd almanya fransa holmes isveç yunan ve bunlar terör sevici terörist devlet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR