Rusya'dan AB'ye sert cevap: Karşılıksız kalmayacak

Rusya’nın Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilcisi Vladimir Çizov, AB tarafından Rusya’ya karşı yaptırımların devam ettirmesinin karşılıksız kalmayacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 22:34 GÜNCELLEME 24.02.2021 22:56 DÜNYA
Rusya'dan AB'ye sert cevap: Karşılıksız kalmayacak
Rusya'dan AB'ye sert cevap: Karşılıksız kalmayacak

Avrupa Birliği’nin (AB) Rus Muhalif Lider Alexei Navalny’nin tutuklanmasına karşılık olarak Rusya’ya yaptırım uygulama kararına Rusya tarafından tepkiler gelmeye devam ediyor.

Rusya’nın AB Daimi Temsilcisi Vladimir Çizov, Rus devlet televizyonuna AB’nin aldığı yaptırım kararını yorumlayarak, “Ne yazık ki AB ile ilişkilerimizin donma sebebi AB ortaklarının ve onları destekleyenlerin eylemlerinin sonucudur. Avrupa Birliği’nin bu gibi eylemlerini sürdürmesi durumunda Rusya boş durmayacak ve buna karşı uygun yöntemler uygulayacaktır. Buna bir tepki diyebilirsiniz ancak bu tür eylemler olacaktır. Çünkü bunlar karşılıksız kalmaz” dedi.

Çizov, kendilerine yönelik yeni yaptırım ihtimallerine karşı ise, “Çeşitli faktörleri hesaba katarak bir çıkış yolu bulmaya odaklandık ve ince bir buz tabakası üzerinde yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusıya haklıdır abd ve Avrupa Birliği kalleştir hep düşmanlık sömürge yotma tehtit hep bu Avrupa ve siyonistler den geliyor çünkü sömürüp kendi halkının refahı için yapmayacakları kalleşlik yoktur rusıya hakları umarım korur taviz vermez verirse sonu olur siyonistler ortadoguyu temizliyor buna biri muhakkak el koymalı yoksa hem rusıya hem Türkiye yok olacak
    Cevapla
  • Birdost 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya da Avrupa ve Amerikaya karşı hep konusuyor,elinden birsey gelmiyor. Ama bize karşı öyle Ani ataklar yapmisti ki, atom bombasina kadar, hiddetleri yukselmisti. ALLAH tüm zalimlerden ulkemizi ve milletimizi korusun.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğalgaz rezervi azaldığı için ab veremiyoruz nokta.
    Cevapla
  • karabahtim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapamazlar. Paraya ihtiyaclari var. Ekonomileri batar
    Cevapla
  • Tayyar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kapat Doğalgaz vanalarını görsünler bu kış ayında anyayı konyayı...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR