Almanya, Uğur Şahin ve Özlem Türeci'yi onore edecek

Dünyaya umut olan ve Kovid-19'a karşı Avrupa'da ilk aşıyı geliştiren biyoteknoloji şirketi BioNTech'in kurucuları Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'ye, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier tarafından liyakat nişanı verilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2021 09:59 GÜNCELLEME 27.02.2021 12:48 DÜNYA
Almanya, Uğur Şahin ve Özlem Türeci'yi onore edecek
Almanya, Uğur Şahin ve Özlem Türeci'yi onore edecek

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgınında Almanya'da salgına karşı Avrupa'da aşıyı ilk geliştiren biyoteknoloji şirketi BioNTech'in CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'ye liyakat nişanı verileceği açıklandı.

Açıklama Almanya Cumhurbaşkanlığı'ndan duyuruldu. Almanya Cumhurbaşkanlığı, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye "yıldızlı büyük liyakat nişanını" 19 Mart’ta başkent Berlin'de bulunan Bellevue Sarayı'nda düzenlenecek törenle takdim edeceğini duyurdu. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 4
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem Türk'sün aşı neden İsrail'e gidiyor. Bu ikisi dünyada sempati kazanmak için türk kimliğini öne çıkarıyor. Aşıyı kefereye veriyor.
    Cevapla
  • Bej-i lüle 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'nın 1969'da aya ayak basması nasıl senaryoysa bu iki kafadarın mucit oldukları da o kadar senaryo.
    Cevapla
  • Cüneyt Beyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl insanlarsınız nasıl bir kin ve çekememezlik ile yaşıyorsunuz
    Cevapla
  • saruhan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ikiliyi destekleyenler nedense islama hakaret edenler hükümeti eleştirenler peygamberlere küfür edenler. bu ikiliyi yere göğe siğdaramiyorlar. adamların yaptiklari pos çıktı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR