Ruslar Bayraktar'ın sözlerini hazmedemedi! Ne Pantsir ne de Tor-M2KM engelleyememişti...

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Rus hava savunma sistemi Pantsir ve Tor-M2KM'nin Bayraktar TB2'yi durdurmada başarısız olduğunu açıklamasının ardından Rusya'dan açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2021 06:46 GÜNCELLEME 01.03.2021 08:30 DÜNYA
Ruslar Bayraktar'ın sözlerini hazmedemedi! Ne Pantsir ne de Tor-M2KM engelleyememişti...
Ruslar Bayraktar'ın sözlerini hazmedemedi! Ne Pantsir ne de Tor-M2KM engelleyememişti...

Rus uzmanlar Bayraktar TB2 karşısında başarısız olan Pantsir ve Tor-M2KM hava savunma sistemlerini savunmak için açıklamalarda bulundu.

Türk İHA ve SİHA'ları vurdu, Rusya'da ortalık 


Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın, ''En son Karabağ zaferinde gördük. Orada 50'den fazla hava savunma sistemi, 140 civarı tank ve 100'lerce çok namlulu roketatar SİHA'lar sayesinde imha edildi. SİHA'lar bu açıdan oyun değiştirici sistemler. Bayraktar TB2'yi bir saat dahi durduramadılar (Pantsir, Tor-M2KM). Bayraktar TB2 her zaman havada." sözlerine cevap veren Rus sitesi RIA Novosti'ye konuşan Rus askeri uzmanı Viktor Murakhovsky, Rusya'nın Bayraktar TB2 İHA'ları da dahil kullandıkları uydu ve navigasyon sistemlerini çökertebilecek komplekslere sahip olduğunu iddia etti.

Sürpriz gelişme: Türk SİHA'ları vurdu, Rusya

 

BAYRAKTAR TB2 KENDİNİ İSPATLADI

Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'da Rus hava savunma sistemlerine karşı Bayraktar TB2 defalarca üstünlüğünü kanıtladı. 

Libya'daki operasyonlarda ve Suriye rejimine yönelik Bahar Kalkanı harekatında SİHA operasyonlarında Rus yapımı Pantsir S-1 hava savunma sistemleri tek tek imha edilmişti.

Elektronik harp sistemlerini en ileri seviyede uygulayan Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk uçaklarına kilitlenen Pantsir S-1'leri SİHA operasyonları ile kullanılamaz hale getirmişti.

 

YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • SONER 3 yıl önce Şikayet Et
    evet içimizdekinbize ait olmayanlar,deaş,pkk da dahil bize saldıran tüm satılmışlara rağmen geliyoruz biiiiizzzz........................................dünya ayağa kalk Türkiye geliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Fazla konuşmak da iyi değil hiç konuşulması vurduk geçtik tamam. Konuştukça dikkatleri iha siha ları üzerine çekiyorlar onlar da araştırıp karşı sistem geliştirirler veya teknolojik bilgilerin peşine düşerler.
    Cevapla
  • YCL 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım Haluk Bayraktar ürettikleri İHA ve SİHA'ların ne kadar kaliteli olduğunu anlatmasının esas sebebi dost ülkelere ihracatın önünü daha fazla açmak istemesi.Hepsi bu.
    Cevapla
  • uyanık olun 3 yıl önce Şikayet Et
    insanlı savaş uçağı dönemi bitti. hatta insanlı savaş dönemi bitti.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Silah satamayız korkusu bu Silah petrol ve Doğal gaz olmazsa Rusya sıkıntıya girer parçalanır.
    Cevapla
  • Aykırı 3 yıl önce Şikayet Et
    Menzilde önemli, misal pantsir 4ķm menzili varsa bayraklar 8 kilometreden mühimmat atarsa ne yapabilir ki Sistem onun için tasarlanmamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR