Doktor reçetesine 'torununa sarıl' yazdı, izleyenler ağladı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 1 yıldır akrabalarıyla kucaklaşamayan Evelyn Shaw'a (81) doktoru, "torununa sarılma" reçetesi yazdı. Yaşlı kadının 1 yıl aradan sonra torununa sarıldığı duygusal anlar kameraya yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2021 14:25 GÜNCELLEME 13.03.2021 16:25 DÜNYA
Doktor reçetesine 'torununa sarıl' yazdı, izleyenler ağladı
Doktor reçetesine 'torununa sarıl' yazdı, izleyenler ağladı

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve etkisini bir yıldır sürdüren yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle milyonlarca kişi sevdiklerinden ayrı kalmaya devam ediyor. Milyonlarca insanı sevdiklerinden koparan virüs nedeniyle çoğu insan zor anlar yaşıyor.

DOKTORDAN "TORUNUNA SARILABİLİRSİN" REÇETESİ

ABD'de ise bir ilk yaşandı. New York kentinde pandemi nedeniyle neredeyse bir yıldır akrabalarına sarılmayan ve iki doz koronavirüs aşısı almasına rağmen sarılmaktan çekinen 81 yaşındaki Evelyn Shaw isimli yaşlı kadına doktoru, "torununa sarılama" reçetesi yazdı.

"BİR YILDIR İLK SARILMASI"

Evelyn'ın kızı SiriusXM radyo sunucusu Jessica Shaw sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, reçetenin fotoğrafını paylaşarak "Annemin doktoru, torununa sarılması için ona bir reçete yazdı" ifadelerini kullandı.

Paylaşılan reçetede "Torununa sarılabilirsin" yazdığı görüldü. Jessica ayrıca, annesinin sarılma görüntülerini paylaşarak, "Bir yıldır ilk sarılması. Bunu mümkün kılan tüm bilim insanlarına ve doktorlara teşekkür ederiz" dedi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 4
  • 43238 3 yıl önce Şikayet Et
    allahımdan dilerim abd kanada brezilya meksika arjantin kolombiya nato rusya çin israil mayanmar avustralya halklarını ordularını rabbim yerle bir olsun inşallah amin
    Cevapla
  • iiiiii 3 yıl önce Şikayet Et
    ilan
    Cevapla
  • Naci 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes insandır duygular aynı aslında neden ayristiriyorlar anlamak mümkün değil tüm dünya belki aynı acıları aynı mutlulukları yaşıyor bu haberler ÇOĞALSIN diyelim
    Cevapla
  • Ytr 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar şeyin içinde insanın gönlünü ısıtan bir haber
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR