Ermenistan'da 'Paşinyan'ı sürgüne gönderelim' teklifi

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ Zaferi sonrası suların durulmadığı Ermenistan'da, Başbakan Nikol Paşinyan'a tepkiler sürüyor. Ermenistan'ın eski Cumhurbaşkanı Levon Ter-Petrosyan, Paşinyan'ın istifa etmesinin ve yurt dışına sürgüne gönderilmesinin, ülkenin çıkarına olacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2021 12:03 GÜNCELLEME 17.03.2021 14:50 DÜNYA
Ermenistan'da 'Paşinyan'ı sürgüne gönderelim' teklifi
Ermenistan'da 'Paşinyan'ı sürgüne gönderelim' teklifi

Dağlık Karabağ Savaşı'nda Azerbaycan karşısında hezimete uğrayan Ermenistan tarafında, sorumlu olarak görülen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan için şimdi de sürgün çağrısı yapıldı.

Ermenistan eski Cumhurbaşkanı Levon Ter-Petrosyan, erken seçimlerin iktidar tarafından düzenlenmesi durumunda, mevcut hükümetin idari kaynakları kullanmaktan kaçınmayacağı, bunun sonucunda sandık başlarının birer gerilim noktasına dönüşeceği iddiasında bulundu.

Petrosyan, "Ülkenin en 'rezil' seçimlerinden birine şahit olmaması için, Paşinyan derhal istifa ederek geçici de olsa sürgüne gönderilmeli. Başbakanlık görevi, hiçbir partiye üye olmayan kişiye verilmeli" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Sınır 3 yıl önce Şikayet Et
    Paşinyan karar alırken sende ordaydın,birde cumhurbaşkanıydın.senden habersiz bşr iş yapılırmı.ortada anormal bir durum yok.işgal ettiğin topraklardan güzellikle sana çekil dediler yıllarca.tınlamadın.şimdide işgaldeki topraklar alındı.ortada sorun kalmadı.azerbaycanla türkiye ile görüşmelere başlayın bence.sorun yok oldu.aslında paşinyan bu sorunu çözmüştür.türkiye olsun azerbaycan olsun.sana dost elini uzatırlarsa hemen elini uzat.bu ellerden sana zarar gelmez.birde şu bazı ülkelere türkler soykırım yaptı yalanınıda geri al.
    Cevapla
  • Hursşit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kandile gitsin oradan hdp ye derken CHP ye sonrada ip ile kahvaltıya
    Cevapla
  • Ahmet bektas 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar rahat durmayacaklar secimden sonra gelen yeni baskanlari saldiracaklar hazirlikli olmak lazim
    Cevapla
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    chp parti meclisine ve seçimlerde vekil listesine bekliyoruz
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir partiye üye olmayan birinin Cumhur Başkanı olmasının iyi olacağı düşüncesi kadar geri zekalı bir düşünce olamaz. Adamın içinemi giriyorsunuzda neye hizmet edeceğini biliyorsunuz. Millet seçeceği Cumhur Başkanını tanıyıp güven duyması değil nedüğü belirsiz birini aday gösterip ülkeyi daha iyi satmak arzusudur. Bak fetöye 80 yıl kendini Müslüman diye yutturdu. Daha birçok alanda görüyoruz soyadları islamı isimler ama kendileri münafıktan başka bir şey değil. Bu arada bırakın ermeni zalimlerini birbirlerini yesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR