İletişim Başkanlığı'nın iki yılı kitap oldu

Cumhurbaşkanlığına Bağlı İletişim Başkanlığı'nın kuruluşundan bu yana geçen iki yıllık sürede yaşananlar kitaplaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2021 09:42 GÜNCELLEME 07.04.2021 10:41 DÜNYA
İletişim Başkanlığı'nın iki yılı kitap oldu
İletişim Başkanlığı'nın iki yılı kitap oldu

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve medyanın nabzını tutan İletişim Başkanlığı'nın 2018 yılındaki kuruluşundan bu yana başta Türkiye'de olmak üzere dünya genelinde çok olay yaşandı. Koronavirüs pandemisi ise görünürdeki en yakın örneklerden. 

Bu süreçte İletişim Başkanlığı pek çok çalışmaya imza atarken; bu çalışmalar, İletişim Başkanlığı'nın iki yıllık faaliyet raporu niteliğinde.

İKİNCİ YILINDA İLETİŞİM BAŞKANLIĞI

Temmuz ayınca üçüncü yılına girecek olan bu kurum, Türk medyasının, basın faaliyetlerinin en önemli yerinde bulunuyor.

Özellikle bu süreç zarfında yapılan çalışmaları "2. Yılında İleitşim Başkanlığı" kitabında derlenirken, eserde "stratejik iletişim faaliyetleri, pozitif iletişim çalışmaları, stratejik iletişim enstrümanları, medya ve ilişkiler, dezenformasyonla mücadele ve kamuoyunu aydınlatma çalışmaları, devlet-millet ilişkisinin güçlendirilmesi, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın medya organizasyonu, Prof. Dr. Fahrettin Altun'un 2020 iletişim mesaisi, kamuda ortak dil ve söymel birliğinin tesisi, İletişim Başkanlığı koordinasyonunda kamu kurumları etkinlikleri ve kurumsal kapasitenin iyileştirilmesi" bölümlerine yer verildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR