ABD'de okula silahlı saldırıda çok sayıda kişi vuruldu

ABD'nin bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda aralarında bir polis memurunun da olduğu çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.04.2021 23:57 GÜNCELLEME 13.04.2021 10:43 DÜNYA
ABD'de okula silahlı saldırıda çok sayıda kişi vuruldu
ABD'de okula silahlı saldırıda çok sayıda kişi vuruldu

ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Knoxville kentinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda aralarında bir polis memurunun da olduğu çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi.

Knoxville polisinden yapılan açıklamada, Austin-East Magnet isimli lisede bir silahlı saldırı yaşandığı ve güvenlik güçlerinin alanda olduğu belirtildi.

Açıklamada "Aralarında bir polisin de bulunduğu birçok kişinin saldırının kurbanı olduğu bildiriliyor. Şu anda soruşturma sürüyor." bilgisi paylaşıldı. Öte yandan Tennessee Valisi Bill Lee'nin de olaya ilişkin bilgilendirildiği aktarıldı.

DETAYLAR BELLİ OLDU

ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Knoxville kentinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin öldüğü, 1 polis memurunun yaralandığı ve 1 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi. Knoxville'de Austin-East Magnet isimli lisede yaşanan silahlı saldırıya ilişkin detaylar belli oldu.

Knoxville polisi yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda vurulan 1 erkeğin olay yerinde yaşamını yitirdiğini, 1 polis memurunun da hafif yaralandığını aktardı. Açıklamada, olayla ilgili 1 kişinin de gözaltında olduğu ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI YARALI POLİS MEMURUNU ZİYARET ETTİ

Knoxville Belediye Başkanı Indya Kincannon, yerel basına yaptığı açıklamada, olayda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret ettiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kincannon, "Polis memuru, başkasının vurulmasındansa kendisinin vurulmasını tercih ettiğini söyledi." ifadelerini kullandı. Öte yandan Knox Bölgesi Okullar Müdürü Bob Thomas da Twitter'dan yaptığı açıklamada, olaya karışmayan öğrencilerin ailelerine teslim edildiğini bildirdi.

Knoxville polisinden yapılan açıklamada, Austin-East Magnet isimli lisede bir silahlı saldırı yaşandığı ve güvenlik güçlerinin alanda olduğu belirtilmişti. Açıklamada, "Aralarında bir polisin de bulunduğu birçok kişinin saldırının kurbanı olduğu bildiriliyor. Şu anda soruşturma sürüyor." bilgisi paylaşılmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Türkiye Denizli 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar başlangıç abd de halkın yüzde 68 silahlı iç savaş kapıda
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yesinler bir birini zındıklar
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilerin işidir ne zaman Filistin konusu ABD gündem olursa ABD bu tür şeyler oluyor göz dağı veriliyor ABD e
    Cevapla
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    mümkün
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Mantikli
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların zilliyetinde var katillik adi kovboylar
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa millet marifetmiş gibi canlı yayın yapardı olay yerinden... Adamlar itfaiye arabasının fotosu ile kapatıyorlar olayı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR