Rusya'dan son dakika kararı! NOTAM ilan etti

Rusya, Karadeniz üzerinde sivil havacılık için tehlikeli alan uyarısı yapan ve bazı bölgelere uçuşun sınırlandığına yönelik NOTAM yayımladığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2021 18:53 GÜNCELLEME 20.04.2021 18:56 DÜNYA
Rusya'dan son dakika kararı! NOTAM ilan etti
Rusya'dan son dakika kararı! NOTAM ilan etti

Rusya, Ukrayna ile gerilimin artmasının ardından tatbikatlarını arttırdığı Kırım ve Karadeniz hava sahasının bir bölümünde sivil uçuşlara yönelik geçici uçuş kısıtlaması ilan etti.

Rusya, NOTAM olarak adlandırılan havacıları bilgilendirme notu yayınlayarak Karadeniz’in ve Kırım hava sahasının bir kısmında sivil uçuşların kısıtlandığını duyurdu. Bugünden başlayarak 24 Nisan tarihine kadar uygulanacak olan kısıtlama nedeniyle Karadeniz’in, Kırım yarımadasındaki Akmescit noktasındaki bazı kısımlarda hava yolu şirketleri uçuş gerçekleştiremeyecek.

14 Nisan'da Rusya Savunma Bakanlığı, 24 Nisan’dan 31 Ekim’e kadar Karadeniz'in bazı bölgelerinde yabancı savaş gemileri ve diğer devlet gemileri için, Rusya'ya ait kara sulardan geçiş hakkı kullanılmasını askıya alacağını duyurmuştu.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • ses 2 yıl önce Şikayet Et
    Nato Devreye girdi Türkiye izin verdi Abd Almanya fransa ingiltere gemileri akdenize geliyorlar üs bölgeleri açıldı Türkiye üzerinden rusyaya saldıracaklar Abd Savunma Bakanı istediğimiz yeri vurabiliri Madein Teknoloji.
    Cevapla
  • Ykn 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam bir savaş çıksada yaşadığımıza değse.
    Cevapla
  • gkhnnnn 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok istiyorsan git savaş. sanki dünyada savaş yokmuş gibi. Afrika'ya gidebilirsin yallah
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    rusya bence doğru olanı yapıyor. zaten rusyanin buralarda kıyıları var. abd ve ingilizler ukrayna üzerinden rusyayi açık tehdit ediyor. ne yani sen ırak a gir suriyeye gir.Afganistan'a gir. rusya ve Turkiye karadenizde balık tutmasın. ..Türkiye akdenizde balık tutmasın. ..Ukrayna bahane s400 bahane yunanistan ve Kıbrıs bahane. .ben devlet politikasi bilmem ama iyi bir politika izlenmeli. Tuzak varrrrrr
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bölgeye abd girişim yapmaya çalışıyor. Fırsat bu fırsat. abd için Rusya'ya karşı Süper stratejik bir nokta.
    Cevapla
  • Bomba 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz kuvbetlerim notomuz devrede Çin nin Yedi ceddinin Ve rusların Yeddi ceddini Anladın Uygur türklerinin hesaplarını verecekler hepsi
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Rusya kaşınıyor. Güçlendikçe saldirganlasiyor. DNA şu böyle. Önünü kesmek lazım. Çok zor olacak ama Rusya'nın üzerine cullanmak lazım. Yoksa dünyaya bela olacak. En çok da bize...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR