Hindistan'dan acı kare: Ölen oğlunu kendi taşıdı

Hindistan'daki koronavirüsün bıraktığı etki, acı bir fotoğraf karesi bugün ortaya çıktı. Çocuğu ölen bir anne, oğlunun cesedini tek tek ile taşıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2021 12:26 GÜNCELLEME 27.04.2021 12:26 DÜNYA
Hindistan'dan acı kare: Ölen oğlunu kendi taşıdı
Hindistan'dan acı kare: Ölen oğlunu kendi taşıdı
  • Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün (Kovid-19) merkez üssü haline geldiği Hindistan’da yeni varyantın ortaya çıkmasıyla vaka artışı ve can kayıplarının önüne geçilemiyor.
  •  Her geçen gün rekor üstüne rekor kırılan ülkedeki durum bir fotoğraf karesine yansıdı.

Hintli doktorlar, insanların evlerde oksijen ve Remdevisir gibi ilaçları depoladığını ifade ederek bu durumun hastanelerde tıbbi malzeme kıtlığı yarattığına dikkat çekti.

Kovid-19 krizi nedeniyle ambulans bulunamaması sonucu bir anne ölen oğlunu hastaneden, ülkede şehir içi ulaşımı sağlamak için kullanılan tut tukla teslim aldı.

HİNDİSTAN’DA SON DURUM

Hindistan’da son açıklanan verilere göre 17 milyon 636 bin 307 kişide koronavirüs tespit edildi. Ülkede toplam can kaybı 197 bin 894 olarak açıklanırken; iyileşenlerin sayısı ise 14 milyon 556 bin 209’a ulaştı.

Ülkede 2 milyon 882 bin 204 aktif vaka bulunuyor. Öte yandan, İngiltere, Almanya ve ABD gibi bir çok ülke, Hindistan'a malzeme gönderme sözünde bulundu. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hindistanda değişik mutantlar çıkabilir adeta virüsün güclenmek için anteraman sahası gibi bütün dünya sanki aşıyı vurduktan sonra paçayı yırtacakmış görüşünde bu virüs ne kadar çok insana bulaşırsa tehlikesi ve gücü aynı oranda artma ihtimali çok yüksek bütün dünyayı birbirinden izole etmek imkansız olduğuna göre iç savaş karışıklık göç sebebinden dolayı bütün insanlık sınıfta kaldı bu virüsün kaynağını açıklamayanlar dsö batı ve çin vb. bence insanlık suçu işliyor labaratuvarda üretilip salındıysa bunun adı 1. Dünya biyolojik savaşıdır .
    Cevapla
  • Sorular Sorular. 2 yıl önce Şikayet Et
    Hindistan'ın da aşı üreticisi ülke olduğunu düşünürsek bu kadar korku anlaşılıyor zaten. Ayrıca oğlu coronavirüsten vefat ettiyse, teyzem maske bile takmamış. Sorular sorular.
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık sizin gibiler bi defolsun
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibilerden gına geldi vallahi
    Cevapla
  • Tımur 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kımseye gostermesın aslan gıbı evladım.
    Cevapla
  • ÖFKELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kıymetsiz insan hayatı.
    Cevapla
  • tosun 2 yıl önce Şikayet Et
    daha dün italyaşfransa.ispanya sağlık sistemi çoktü diyordunuz.. ne oldu şimdi hindistan mı? yarın nere hangi afrika ülkesi? mukayesede küme düşmeye devam ediyoruz.pandemide bir gün biter o gün şak şakcı yüzleri merak ediyorum.
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla beğene bastım senin zihniyetin batsın
    Cevapla
  • tosunhaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupa bitti çöktü diyorsunuz iki hafta sonra herkes maskesiz gezecek kıyas ayda 1 kere elını yıkayan hıntlıyle artık
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    tosun kafadan ancak zırvalar çıkar ?
    Cevapla
  • Sağbek 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü diyen sadece biz değildik, adamlar kendileri söylüyordu, ayrıca pkk nın yardakçısı olacağımıza (kendinizi bir tartım) milletimizin şakşakçısı oluruz.
    Cevapla
  • Mustahkem 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke abd li, Fransız, İtalyan olmayaydınız da azıcık bu ülkeden, azıcık milli olaydınız kendi fesadınıza bakmadan herkesi şakşakçılıkla suçlayın, yarın kim utanacak bakalım (gerçi arlanmaz olduğunuzu defalarca kanıtladınız)
    Cevapla
  • Olto 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimin şakşakcısısın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR