Utanç verici kare: İsrail polisi kutsallarımızı çiğnedi

Sabah erken saatlerde İsrail polisinin bir kez daha Mescid-i Aksa'ya girmesiyle, kutsal mabed savaş alanına döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2021 12:07 GÜNCELLEME 10.05.2021 12:23 DÜNYA
Utanç verici kare: İsrail polisi kutsallarımızı çiğnedi
Utanç verici kare: İsrail polisi kutsallarımızı çiğnedi

Günlerdir Şeyh Cerrah'ta Filistinlilerin evlerine hukuksuz şekilde el koyan ve gerginliği tırmandıran İsrail yönetimi, geçtiğimiz gün Mescid-i Aksa'ya saldırmıştı. İsrail polisi, Aksa'da iftar eden ve ibadet yapan Müslümanları hedef almış, göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanmıştı.

Filistinliler ise Harem-i Şerif'ten ayrılmayarak, nöbet tutmaya başlamıştı.

İŞGAL GÜÇLERİ BU SABAH YENİDEN SALDIRDI

İsrail polisi bu sabah, işgal altındaki Mescid-i Aksa'da baskınları önlemek için nöbet tutan Filistinlilere müdahale etti. Bu kanunsuz müdahale sonrası yüzlerce Müslüman yaralandı.

Yapılan resmi açıklamaya göre; İsrail polisinin Mescid-i Aksa'daki saldırılarında bazıları ağır olmak üzere, yaralananların sayısı 215'e yükseldi.

UTANÇ VERİCİ KARE

Reuters foto muhabiri Ilan Rosenberg, Kubbet-üs Sahra'nın önündeki çatılarda gezen İsrail güvenlik güçlerini kadrajına aldı.

Fotoğraflarda onlarca İsrail polisinin gözaltına aldığı Filistinli bir çocuk göze çarparken, yaralılar ise Filistinli sağlık ekipleri tarafından hızla olay yerinden çıkarılıyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum yorum yapan bazı arkadaşlar araplara hakaret ediyor. İbn Abbas'tan rivayet edilen bir hadiste şöyle buyruluyor; "Üç hasletten dolayı Arabi seviniz: Çünkü ben Arabım, Kur'ân-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur, Cennet ehlinin konuştukları dil Arapçadır." Evet bir takım araplar vakti zamanında hilafet makamı olan Osmanlıya ihanet etmişlerdir. Lakin bu tüm arapların şer ve ihanet içinde olduğunu göstermez. 1. Dünya savaşında Osmanlı saflarında savaşan binlerce arap vardı. Günümüzde Bazı arap halkları Türkiye'ye destek vermektedir, yöneticileri yanlı ve yanlış olsa bile. Hem bizim inancımızda kavmiyetçilik ve ırkçılık yasaklanmıştır. Üstünlük yalnız takvadadır.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaş açmalıyız. Bedeli ödetilmeli. Bedel ödemedikleri için şımarıyorlar.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    O arka plandaki Kubbet-ül Sahra, Mescid-i Aksa değil bunu zaten biliyorsunuzdur. Mescid-i Aksa Kur'an da Allah tarafından mübarek kılınmış bir yer. Aslında hristiyanlar içinde kutsaldır. Müslüman ve hristiyan top yekün hareket etmeli siyonist yahudilere karşı.
    Cevapla
  • Öz 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kardeslerimizin yahudinin elinde ezildiğini görmek bizleri çok üzüyor
    Cevapla
  • HANİFİ ÇİFÇİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu Kafirlere Sefer Yapalım Zafer Allahındır
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok istiyorsan onden buyur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR