İşgalci Netanyahu'dan alçak mesaj!

İşgalci Netanyahu, Gazze Şeridi'ne düzenlenen ve 61'i çocuk 212 Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırıların devam edeceği mesajını tekrarladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 22:39 GÜNCELLEME 17.05.2021 22:41 DÜNYA
İşgalci Netanyahu'dan alçak mesaj!
İşgalci Netanyahu'dan alçak mesaj!

Netanyahu, Savunma Bakanı Benny Gantz, Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi'nin de aralarında bulunduğu üst düzey İsrailli yetkililerle durum değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantının ardından yaptığı basın açıklamasında Netanyahu, Gazze'ye yönelik saldırılara devam edeceklerini dile getirerek, "Tüm İsrail sakinlerine barış ve güvenlik sağlamak için gereken şekilde hareket etmeyi sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

İŞGALCİ İSRAİL'DEN GAZZE'DE KATLİAM

İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da ramazan ayında ibadet edenlere saldırması ve Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerini evlerinden zorla çıkarma planı bölgede gerginliği tırmandırmıştı.

Gazze Şeridi'ndeki Filistinli direniş grupları, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nden çekilmesi için 10 Mayıs Pazartesi günü yerel saatle 18.00'e kadar süre tanımıştı.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları İsrail'e çok sayıda roket fırlatmıştı. Bunun üzerine İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik "Surların Muhafızı" adıyla askeri operasyon başlatıldığını bildirmişti.

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 61'i çocuk, 36'sı kadın olmak üzere 212 kişi yaşamını yitirdi, 1400 kişi yaralandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • HANİFİ ÇİFÇİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonunu Hazırlıyorsun Kefere
    Cevapla
  • Mavi yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Doktuğunuz kanda boğulacaksiniz ama bu gun ama yarin oraya geleceğiz masumlarin intikamini almaya bekleyin akibetinizi siyonis kopek soylari
    Cevapla
  • Murtaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Soyun kurusun İsrailoğulları
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehennem ateşinden yanarsın inşallah netenyahu
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'da senin azabını devamlı kılsın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR