İsrail polisi Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırdı

İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da cuma namazı sonrası cemaate plastik mermi ve ses bombasıyla saldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2021 15:32 GÜNCELLEME 21.05.2021 16:31 DÜNYA
İsrail polisi Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırdı
İsrail polisi Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırdı

Ateşkesin ardından Mescid-i Aksa'daki Binlerce Filistinli cuma namazının ardından Mescid-i Aksa’da İsrail’in geri adım atarak, Hamas ile ateşkese varmasını kutladı. Filistin bayrakları açan kalabalık sık sık tekbir getirdi.

20 FİLİSTİNLİ YARALANDI

Filistinliler daha sonra Mescid-i Aksa’dan Eski Şehir bölgesine doğru yürüyüşe geçmek istedi. İsrail polisi, ses bombası ve plastik mermiyle Filistinlilere saldırarak grubu dağıtmaya çalıştı.

Saldırı nedeniyle yaralananlar olsa da Filistin Kızılayından henüz açıklama yapılmadı.İsrail polisinin Mescid-i Aksa’daki müdahalesinde 20 Filistinli yaralandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Mantık 2 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde ateşkes sağlanmıştı.Allah''ın lanetledìği sitonist yahudinin sözū mū olur?Bunlar ve bunların desdekçileri ABD ve batı ūlkeleri var oldukça dūnyada baŕış ve huzur olmaz.
    Cevapla
  • 432 2 yıl önce Şikayet Et
    artık canımıza tak etmiştir yeter artık gidelim kudüs için allah yolunda ebedi cennet için savaşalım bunu bugün yapmayacaksak neye yarar müslümanlık kulluğumuz ibadetlerimiz neye yarar artık devlet öncü olsun gitmek isteyenleri allah yolunda kudüse göndersin söyleyin bunları duyan yetkililere feryadları duyanları söyleyin allah için bugün değilse ne zaman artık sloganik lafların ötesine geçmenin tam zamanıdır
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Esede gidin Teşekkür etmeye . Sabah imansıza teşekkür ettiniz, öğleden sonra İsrailden baskını yediniz . Allah büyüktür.
    Cevapla
  • Selih Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun bakalım o Allah 1 dir sözleri kulaklarınıza kazınsın İnşAllah
    Cevapla
  • Halim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuduz bunlar. Şu haritadan silinsede bir İsrailli gelip bana kendini acındırsa.Bize zulüm yapıldı dese. Ahhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR