Macron'u kızdıran ABD hamlesi: Bu nasıl müttefiklik!

Son Dakika haberi: ABD'nin Ulusal Güvenlik Kurumu'nun Danimarka istihbaratının yardımıyla Almanya Başbakanı ve diğer üst düzey Avrupalı yetkilileri dinlediğinin ortaya çıkmasıyla ilgili Fransa Cumhurbaşkanı Macron'da açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2021 19:41 GÜNCELLEME 31.05.2021 21:12 DÜNYA
Macron'u kızdıran ABD hamlesi: Bu nasıl müttefiklik!
Macron'u kızdıran ABD hamlesi: Bu nasıl müttefiklik!

ABD'nin AB yetkilileri hakkında casusluk yapması hakkında izahat talep eden Macron: 'Müttefikleri dinlemek kabul edilemez' dedi.

ABD'nin AB'deki muhbiri Danimarka! Merkel dahil üst düzey isimleri böyle izledilerABD'nin AB'deki muhbiri Danimarka! Merkel dahil üst düzey isimleri böyle izlediler

MACRON VE MERKEL İKİLİ ZİRVE SONRASI KONUŞTU

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Merkel'in görevinin bitimine 4 ay kala son kez ikili zirvede görüştü. Görüşmenin ardından ikili ortak basın toplantısı düzenleyerek, ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın (NSA), ülkenin elektronik gözetim ağlarını kullanarak Avrupalı lider ve parlamenterleri dinlediğine dair çıkan haberler konusunda ABD'den açıklama beklediklerini ifade etti.

"MÜTTEFİKLER ARASINDA KABUL EDİLEMEZ"

Casusluk faaliyetlerinin kabul edilemez olduğunu kaydeden Macron, "Eğer bu bilgi doğruysa, açıkça söylemeliyim ki bu müttefikler arasında kabul edilemez. Avrupa Birliği ve ABD'nin birleştiren güven bağlarına bağlıyım. Aramızda şüpheye yer yok. Netlik istiyoruz. Danimarkalı ve Amerikalı ortaklarımızın tüm bilgileri vermelerini istedik. Cevapları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Merkel, Macron'un konuyla ilgili tutumunu onayladığını belirtti.

ABD Ulusal Güvenlik Ajansının (NSA)

AVRUPA'NIN ÜST DÜZEY İSİMLERİ ABD'NİN RADARINDA

Avrupa'da yayınlanan araştırma haberinde ABD Ulusal Güvenlik Ajansının (NSA), Merkel’in yanı sıra eski Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, eski Almanya ana muhalefet partisi lideri Peer Steinbrück, Norveçli, İsveçli, Alman ve Fransız siyasetçilerle üst düzey kamu görevlilerini hedef seçerek takip ettiği ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • Canturk 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar aklıma ne geliyor cini bitirmenin tek yolu içerden karıştırmaktır cin son zamanlarda çok güçlendi ve dünya gücü oldu abd nin kontrol edemediği bir yer oldu ve siyonistlerle anlaşarak kavgalı gibi göründü çinde atladı abd nin düşmanı cinin dostudur diye düşündü ama bilmediği şey tapınakçılar cini parçalamak için cine yerleşiyorlar yönetimi ele geçirmeye çalışacaklar abdyi abd yapan siyon8sler şimdi cine boşuna gitmiyorlar
    Cevapla
  • Gök Han 2 yıl önce Şikayet Et
    tutmayın küçük enişteyi
    Cevapla
  • Memoli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlamadınız mı aslında Amerika diye bir devlet yok, sadece yahudi uşakları var. Yahudilerin de en iyi yaptığı şey ortak görünüp herkesin kuyusunu kazmaktır. Yahudilere asla güven olmaz. İşleri bitsin babasını bile satar.
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle dünyanın efendisi yahudilerdir kendilerinden başkası onların kölesidir ve bu inanç'a sahiplerdir.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    zavallı müttefik olduğunu sanyor. hala uyanamamış.
    Cevapla
  • Ufuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim yıllar önce abd beyaz sarayını yahudilerin dinlediği ortaya çıkmıştı.şimdi beyaz sarayı kim dinlerse almanyayı fransayı ve diğerlerinide onlar dinliyor.dinleme cihazlarını üretenler yahudiler zaten.nerdeyse bütün dünyayı dinliyorlar.tekefon tekevşzyon belkide beyaz eşyalar üzerindende dinleyebilirler.
    Cevapla
  • Elektronikçi/sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    bir tek beni kimse dinleyemiyor 5 watlık jammer var cep telefonu kullanmıyorum önemli bilgiler deftere yazılı internette güvenlik merkezi duvarı tamamen kapalı bilgisayarla beraber modemde kapanıyor hadi dinlesinler yahudilere nasıl sövdüğümü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR