En büyüğü olacak! Çin'den uçak gemisi hamlesi

Çin üçüncü uçak gemisi olan Tip-003'ün yapımında önemli bir ilerleme kaydetti. Çin donanmasındaki en büyük uçak gemisi olacak olan Tip 003 diğerlerine nazaran önemli modifikasyonları da bünyesinde barındırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2021 07:02 GÜNCELLEME 17.06.2021 07:02 DÜNYA
En büyüğü olacak! Çin'den uçak gemisi hamlesi
En büyüğü olacak! Çin'den uçak gemisi hamlesi

Çin Halk Cumhuriyeti donanmasının en büyük uçak gemisi konumuna gelecek olan Tip 003, önemli modifikasyonlarla dünya sahnesindeki yerini alacak.

BreakingDefence'nın aktardığı bilgilere göre, yapımı devam eden ve Çin'in üçüncü uçak gemisi olacak olan Tip 003'ün yapımı 2018'den beri devam ediyor. Geçtiğimiz son 3 ay içerisinde geminin ana gövdesinin bileşenleri birleştirildi.

Tip 003 gövde özellikleri ve fırlatma yetenekleri bakımından ağır ve kolay kalkışa hazırlanamayan yük uçaklarının da kalkışını kolaylaştıracak bir platforma sahip olacak.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • ELEKTROMANYETİZM 2 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğümüz ve göremediğimiz her madde ve sesin temel yapısı olan ELEKTROMANYETİK FREKANSLARI (Allah’ın ‘ol’ emri) ilkokul birinci sınıftan üniversite son sınıfa kadar her okulda ve her sene ders olarak okutun (Tabi Türkiye'de 1949 da kurulan ABD/FULBRIGHT Eğitim Komisyonu izin verirse!) Bu kabiliyetteki güçlü bir uydudan veya organize hareket edebilen birçok uydudan bir hedefe yönlendirilen elektromanyetik frekanslarla geride hiç bir iz bırakmadan o hedefteki yanıcı maddeler yakılabilir, (mikrodalga fırın gibi) patlayıcı maddeler de patlatılabilir. Uçaklar, gemiler, füzeler, silah depoları, arabalar, fabrikalar, ormanlar, vb. hedef alınıp yakılabilir. Hassas elektronik sistemler bozulabilir.
    Cevapla
  • Yalan yok 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Fırkateyn ve Mülteci Botu yapsın ... Suriye Afgan İran kurtarsın ohhh
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni de denize atsın ohhhh. ...
    Cevapla
  • Alican 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,böyle hantal savaş malzemeleri ile uğraşmasın.Türkiye bu savaş makinelerini felç edecek sistemlerle uğraşsın.Hem daha ucuz hem daha etkili hem de daha pratik olacaktır.
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yapariz bekleyin görün TC Dünya da ki en büyük silah sanaisinden biri olaacak.
    Cevapla
  • kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli Erbakan hocanın dediği gibi Yıllarca uğraş ve milyon dolarlar harcanarak yapılan bu tip sistemleri tehdit oluşturduğunda bu gemileri durduracak daha basit ve insansız sistemler geliştirilmelidir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR