Yunanistan: Ukrayna'nın Türkiye ile yakınlaşmasından rahatsızız

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan'ın Ukrayna'nın Türkiye ile artan bağlarından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 06.07.2021 17:07 GÜNCELLEME 06.07.2021 17:07 DÜNYA
Yunanistan: Ukrayna'nın Türkiye ile yakınlaşmasından rahatsızız
Yunanistan: Ukrayna'nın Türkiye ile yakınlaşmasından rahatsızız

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Ukraynalı mevkidaşı Dmytro Kuleba ve meclis başkanı Dmytro Razumkov ile bir araya geldi.

Dendias, yaptığı açıklamalarda Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi ve Yunanistan'ın Karadeniz'de NATO ittifakı tarafından yürütülen askeri tatbikatlara katılımının altını çizdi.

Dendias, Ukrayna'nın, AB ile bağlarını güçlendirmek isteyen diğer ülkelerden farklı olarak, bloğun ortak dış politikasının kararlarına uymadığına dikkat çekti. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias Yunanistan'ın Ukrayna'nın Türkiye ile artan bağlarından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Viysel 5 yıl önce Şikayet Et
    O kadar çok fransız hurdası aldılar 5 10 yıl sonra çürüyecek onlar
    Cevapla
  • Sultan Alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunan kaşınmaya devam ediyor.
    Cevapla
  • Ömer Faruk Tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    Küstahligin daniskasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle