NASA: Eninde sonunda uzaylılarla tanışacağız

NASA şefi ve eski astronot Bill Nelson, Pentagon'un UFO raporunun ardından evrende başka yaşamların var olduğu konusundaki ısrarlı tavrını sürdürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.07.2021 17:35 GÜNCELLEME 08.07.2021 17:35 DÜNYA
NASA: Eninde sonunda uzaylılarla tanışacağız
NASA: Eninde sonunda uzaylılarla tanışacağız

NASA Yöneticisi ve eski astronot Bill Nelson, insanların evrende kendi varlığının dışında akıllı yaşam olduğuna dair bir işaret alacağına dair inancını koruyor.

"YALNIZ OLMAYABİLİRİZ" İMASI

Konuyla ilgili olarak, daha önce birtakım açıklamalarda bulunan Nelson, ikinci kez insanların evrende yalnız olmayabileceğini söyledi.

Nelson, evrenin yaşı ve genişliğine işaret ederek, evrende muhtemelen başka yaşamların var olduğunu yineledi. Buna dair bir gösterge alacaklarını da öne sürdü.

78 yaşındaki eski astronot konuyla ilgili olarak "13,5 milyar yıllık bir evrene sahipseniz, başka bir güneş ve bizimki gibi bir atmosfere sahip bir gezegen vardır" dedi.

NASA ARAŞTIRIYOR

Nelson, açıklamalarını şöyle sürdürdü: 

“Mars'ta, diğer gezegenlerde, kozmosta yaşam arıyoruz, yaşanabilir bir atmosfere sahip gezegenlere sahip diğer güneşleri belirlemeye çalışıyoruz.” 

NASA'nın Ingenuity helikopteri hali hazırda Kızıl Gezegende, misyonun hedeflerinden biri olarak fosilleşmiş yaşam kanıtları arıyor.

KARŞILAŞTIK AMA TANIŞMADIK

Pentagon'un geçen ay tanımlanamayan hava cisimleri ile ilgili raporunun yayınlanmasından sonra Nelson, gizli versiyonu gördüğünü ve orada açıkça bir şey olduğuna inandığını söylemişti.

Nelson, Haziran ayı sonlarında CNN'e verdiği demeçte, "Biz bunun bir düşman olduğunu düşünmüyoruz. Fakat henüz bir iletişimimiz yok” demişti.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların tamamı rüya görüyorlar insanları ufo var uzaylı var diye aptal yerine koyuyorlar ama bunu konuşanlar asıl kendileri aptal
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Kur’an incelendiğinde “göklerde” yaşayan akıllı canlılardan bahsedildiği, görülebilir. Örnek olarak RAD SURESİNİN 15. Ayetini ele alalım;” “Göktekiler ve yerdekiler, isteyerek veya istemeyerek "GÖLGELERİ İLE BERABER" Allah’a secde ederler.” (kişi zamiri kullanılarak defalarca kez geçer) (Rad, 15) Her ne kadar Türkçe meale yansımamış olsa da, ayetin Arapçasında “göktekilerin” akıllı canlılar olduğu açıkça görülür. Çünkü ayetin Arapça metninde gökte olanları tanımlamak için مَن فِي السَّمَاوَاتِ yani “men fis semavati” ifadesi kullanılır. Buradaki MEN ZAMİRİ SADECE KİŞİLERİ (Cismani vucutları) olanları tanımlamak için kullanılır
    Cevapla
  • hakmyemez 2 yıl önce Şikayet Et
    abd bal gibi biliyor varliklarini kendi cikarlarina kullaniyorlar gizliyorlar
    Cevapla
  • CVS 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu UFO'dan bir tane de bizim ülkeye insin artık. Uçak bizde de var gemi bizde de var, en eski yerleşim de bizde, antik ne varsa hepsi bizde Allah'ın UFO'su bize gelmiyor da hep Texasta, Florida'da. Eyy UFO adamsan gelirsin.
    Cevapla
  • 432 2 yıl önce Şikayet Et
    hayır uzaylılar allaha inançlı imanlı varlıklar lakin uzaylılar dışındada gayb varlıkları değişik yaratıklar alemler vardır onlarada tabii kendi içlerinde peygamberler kutsal kitaplar geldi zalimlere eğer uzaylılar veya başka varlıklar geliyorsa bu onlara iyilikten değil tam tersi onları şer akıbeti olacak türden onlara iniyorlar uzaylıların abdye inmesini olumlu asla düşünme halk yazan kişi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR