Son dakika: Irak'taki hastane yangınında can kaybı artıyor

Son dakika: Irak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalarının kaldığı hastanede dün akşam saatlerinde çıkan yangında ölü sayısının artarak 92'ye yükseldiği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2021 17:16 GÜNCELLEME 13.07.2021 17:16 DÜNYA
Son dakika: Irak'taki hastane yangınında can kaybı artıyor
Son dakika: Irak'taki hastane yangınında can kaybı artıyor

Irak resmi haber ajansının Zikar Sağlık Dairesine dayandırdığı habere göre, ülkenin güneyindeki Zikar vilayetinde Kovid-19 hastalarının yattığı İmam Hüseyin Hastanesi'nde dün akşam saatlerinde çıkan yangında ölü sayısı 28 arttı.

Yangında son belirlemelere göre ölü sayısının 92'ye yükseldiği, yaralı sayısının da 50 olduğu kaydedildi.

Daha önce yapılan açıklamada, Zikar'daki İmam Hüseyin Hastanesi'nde çıkan yangında 41 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilmişti.

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu gece saatlerinde söndürülmüştü.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta nisan ayında da Kovid-19 hastalarının yattığı bir hastanede yangın çıkmış ve 82 kişi hayatını kaybetmişti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • 5432 2 yıl önce Şikayet Et
    allah şehitliklerini kabul eylesin ne mutlu ebediyete şehit olarak gidenlere allah rahmet eylesin amin dera almayan ırak türk yönetiminide allah kahretsin işte yere göğe sığdıramadığınız türklerin yönetimi dillere destan asırlardır devlet gelenek yönetimimiz var dediğiniz nedense hiç soydaşlarınıza devlet gelenepi tecrübesi varis olmamış
    Cevapla
  • Muhammet Ululök 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun :((
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    ırak halkı Saddama ihanet etmesinin sonuçlarını çekiyor. ülkemizinde Irak gibi olmasını isteyen çok hain var, bazılarının hainliği ise ahmaklığından kaynaklanıyor.
    Cevapla
  • Capla hama 2 yıl önce Şikayet Et
    Saddam bundan kırk kere iyiydi
    Cevapla
  • Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu saddam’ı övenleri de anlamıyorum. Gidin biraz Irak Türkleri ile sohbet edin, Saddam zulmünü size anlatsınlar. En basitinden Kerkük’ü bölerek Türkmen çoğunluğu azınlık hale getirmesini düşünün. Tuzhurmatu kalabalık Türkmen ilçesiydi ve Kerkük’ten kasıtlı olarak çıkarıldı. Saddam Beşar Esad ile aynı siyasi grup olan Baaslıydı yani Arap ırkçısıydı. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Yasar enic 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölü sayısı 36 oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR