Son dakika: Mısır'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması!

Son dakika: Mısır yönetimi, orman yangınlarıyla mücadele eden Türkiye'nin yanında olduğunu belirtti. Dışışleri'nden yapılan açıklamada yangınlarda yaşanan can kayıplarının üzüntüyle takip edildiği dile getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2021 10:33 GÜNCELLEME 01.08.2021 13:34 DÜNYA
Son dakika: Mısır'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması!
Son dakika: Mısır'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, orman yangınları nedeniyle yaşanan can kayıplarının büyük üzüntüyle takip edildiği kaydedildi.

Son dakika: Mısır'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması!

Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifa dileğinde bulunulan açıklamada, Mısır'ın bu doğal afetle mücadelede kardeş Türk halkının yanında olduğu vurgulandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 68 TÜMÜ
  • Velid 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkların zaten sorunu yok. Türkiye Mısır diktatörü Sisi'ye haklı bir mesafe koydu. Şartlar gereği yaptığı onaylanmasa da Mısır halkının potansiyeli görmezden gelinemez. Mısır bir kenara itilemez. Mısır ile belli bir mesafede ilişkiler yeniden ayarlanabilir.
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk kim yanındayız dediyse suçlu o dur
    Cevapla
  • Remzi 2 yıl önce Şikayet Et
    Güya yangınlardan afetlerde bile siyasete ve kendilerine pay çıkaranların Allah belasını versin .asıl fitneciler dışarıda degil önce ülkemiz içinde. Yabancı ların ve terörün gazından beslenenler. Dilerimki önce bunlar temizlenmeli. Türkiye bu zamana kadar hiç bir hükümette bile batıya karşı dik duruş sergileyemedi. Kalkmışlar birde vatan sevgisinden bahsederler
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki Hainleri Mısır bile anlamış. chp için böyle bir konu yok.!
    Cevapla
  • Haddade 2 yıl önce Şikayet Et
    Yangınları çıkaran zaten onlar chpkk için neden öyle bir konu olsun
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    burakalim cekismeleri misirli kardeslerimizin bu davranisini takdirle kasilayorm misir devletinden ve vatandaslarindan allah razi olsun her zaman birlikten guc dogar bizler tariten beri komsu ulkeyin arkamiza degil onumuze bakalim iki kades musluman ulkeleriz her zaman birbirmizin yaninda olalim dis mihraplara kapilmiyalim hep birbirmizin yaninda olalim her konuda birbirimize destek saygilr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR