1 hafta önce Erdoğan'ı ziyaret etmişti! Bugün de Katar Emiriyle görüştü

Bir hafta önce (18 Ağustos 2021) Türkiye'ye gelen BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Tahnun bin Zayid el-Nahyan, bugün de Katar'a giderek Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2021 16:05 GÜNCELLEME 26.08.2021 16:05 DÜNYA
1 hafta önce Erdoğan'ı ziyaret etmişti! Bugün de Katar Emiriyle görüştü
1 hafta önce Erdoğan'ı ziyaret etmişti! Bugün de Katar Emiriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Tahnun bin Zayid el-Nahyan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirmişti.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler ile bölgesel konular değerlendirildi. Görüşmede, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Türkiye'ye yönelik yatırımları da ele alındığı kaydedilmişti.

Erdoğan'dan önemli görüşmeErdoğan'dan BAE'li danışman ile önemli görüşme

BAE ile kritik görüşmenin detayları belli oldu! Başkan Erdoğan açıkladıBAE ile kritik görüşmenin detayları belli oldu! Başkan Erdoğan açıkladı

BAE'den flaş açıklama: Tarihi bir görüşme olduBAE'den flaş açıklama: Tarihi bir görüşme oldu

BAE: TARİHİ BİR GÖRÜŞMEYDİ

Görüşme ile alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok ciddi bir yatırım hedefleri, planları var. İnşallah çok kısa zamanda BAE ülkemizde ciddi yatırımlara girecek" derken, BAE Devlet Başkanı Diplomasi Danışmanı Enver Gargaş, ziyareti "tarihi bir görüşme" olarak nitelendirmişti.

BUGÜN KATAR EMİRİYLE GÖRÜŞTÜ

Bir hafta önce (18 Ağustos 2021) Türkiye'ye gelen BAE Ulusal Güvenlik Danışmanı Tahnun bin Zayid el-Nahyan, bugün de Katar'a giderek Katar Emiri Temim ile görüştü.

Katar basınına göre toplantıda; ikili ilişkileri gelişme ve bölgesel konular ele alındı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Muhammed sevim 2 yıl önce Şikayet Et
    mevzu, derin ama basit, güçlenen Türkiye ge karşı kartlarını kaybeden batı ve avrupa, maşalar üzerinden yeni kozlar elde etmeye çalışıyor. dikkat edin bu Afganistan dan çekilmeler ve ruslarla abd görüşmeleri israil ile bae, fas, mısır, suud yakınlaşması tamamı ile 10 yıl sonraki projelerin temelleridir. çin e karşı abd ye biat edenler ve aynı zamanda her ihtimale karşı israil üzerinden çine göz kırpanlar. ingiltereye dikkat büyük fitne bu o yılda iran ve İngiltere
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    bae güvenilmez millet.
    Cevapla
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytanlara dikkat etmek lazım vardır bir planları çok samimiylerse versinler botokslu mafyayida gorelim
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dededen babaya babadan evlada bu bin Zayid ailesi ve yöneticileri İslam'a düşmen bir kabiledir. İslâm dünyasına yaptıkları zûlmü, asla unutulmayacak.
    Cevapla
  • Cenk 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkler güçlenince, Araplar bizden yana olmaya başladı, hayırdır inşallah.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR