Netanyahu Biden ile dalga geçti

Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile yaptığı görüşmede uyukladığı ileri sürülen anlarla dalga geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2021 09:58 GÜNCELLEME 20.09.2021 16:47 DÜNYA
Netanyahu Biden ile dalga geçti
Netanyahu Biden ile dalga geçti

Binyamin Netanyahu, grev süresi boyunca ABD başkanları ile hep iyi anlaşmıştı. Kendi görev süresinde ilişkilerini paylaştığı son isim ise Joe Biden olmuştu. Biden ile son ana kadar aralarından su sızmayan İsrail Başbakanı, görevini bırakmasının ardından Biden ile dalga geçti.

Facebook sayfasında paylaştığı görüntüde, 27 Eylül'de Beyaz Saray'da yapılan Biden-Bennett görüşmesine gönderme yaptı.

UYUKLAMA İLE DALGA GEÇTİ

Görüntüde, "Biden'ın görüşmede çok dikkatli olduğunu gördüm." ifadesini kullanan Netanyahu'nun başını öne eğmesi ve gözlerini kapatması dikkati çekti.

İsrail basını bu hareketle Netanyahu'nun, Bennett ile yaptığı görüşmede Biden'ın uyukladığı yönündeki iddialara gönderme yaptığını yazdı.

GERİ ADIM ATTI

Haberin ardından Netanyahu'nun partisi Likud'dan yapılan açıklamada, eski başbakanın Biden'ı değil Bennett'i eleştirdiği savunuldu.

Likud milletvekillerinin başını çektiği çok sayıda İsrailli, Bennett ile yaptığı görüşmede Biden'ın uyukladığı iddia edilen görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

İsrail basını, Biden'ın görüşme sırasında uyuklamadığını, söz konusu görüntünün montajlandığını yazmıştı.

 

YORUMLAR 5
  • Erğ 2 yıl önce Şikayet Et
    Kâfirler,kibirden bir birlerine bile üst perdeden bakıyorlar. Birisi yahudi,diğeri süper gücün lideri,geberdikleri zaman ikisinde aynı yolun yolcusu,
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsininde Allah Belasını Versin
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    şeytanyahu harisin gelmesini istiyor o kadin bidonu mumla aratir
    Cevapla
  • Uğur ur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar düzinelerce peygamberin hizaya sokamadığı toplum...Firavun bunların erkeklerini öldürdüğüne göre bunlar nasıl hala mevcutlar ilginç...!!?? Biden da çok beyefendi uyuyor...tebrikler...on numara...
    Cevapla
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    bu itler genelde böyledir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR