Yunanistan: Türkiye ile yüzleşmeye her zamankinden daha fazla hazırız

Yunanistan Devlet Bakanı Georgios Gerapetritis, Türkiye ile hem sahada hem de diplomatik alanda olası bir yüzleşme ihtimaline karşı Yunanistan'ın hiç olmadığı kadar hazırlıklı olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2021 16:37 GÜNCELLEME 21.09.2021 16:39 DÜNYA
Yunanistan: Türkiye ile yüzleşmeye her zamankinden daha fazla hazırız
Yunanistan: Türkiye ile yüzleşmeye her zamankinden daha fazla hazırız

Yunan medyasında yer alan habere göre; katıldığı bir televizyon programında konuşan Yunanistan Devlet Bakanı Georgios Gerapetritis, Türkiye ile ilişkilere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamanda herhangi bir görüşmelerin olmadığını söyleyen Gerapetritis, sözü sahada yaşananlara getirdi.

"Yunan tarafı, hem sahada hem de uluslararası diplomasi alanında her zamankinden daha hazırlıklı. Çok hızlı davranma yeteneğine sahip olduğumuzu gösterdik" diyen Yunan bakan, Türkiye tarafından kendilerine retorik bir saldırı olduğunu söyledi.

Yunan bakan, New York'ta mevkidaşlarına Türkiye'yi şikayet etmişYunan bakan, New York'ta mevkidaşlarına Türkiye'yi şikayet etmiş

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 147 TÜMÜ
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin fazla kaşıntınız uzamaya başladı imamoğluna güvenmeyin yunanlıları denize döktük diyorsunuz ama yunanlıların yanında oluyorsunuz bu ahlaksızlık şeref yoksunluğu değilmi zaten imamoğlumu imansızoğlumu ne olduğu belli olmayan kişi vatanı satıyor bunun peşinden gidenlerde çanak tutuyor atatürkçüğüz diyen kişiler kimse kusura bakmasın terörüstlerle ortak hareket ediliyor
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedelerinin sözünü dinlemeyen nesiller iflah olmazlar.illa Türk tokadı yiyecek.
    Cevapla
  • kayra75 2 yıl önce Şikayet Et
    hoşt ordan adi yaratık seni
    Cevapla
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Korku akıllarını başlarından almış
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    83 milyonu düşün yunanistan da denize dökeriz olur biter ondan sorada soyunuz kurur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR