Yunanistan'da "bölgedeki en saldırgan ülke" tartışması

Yunanistan Komünist Partisi Thanasis Sözcüsü Pafilis, "Bölgedeki en saldırgan ülke Yunanistan" özleriyle ülkede tartışma başlattı. Pafilis, "Siz Amerikalıların hizmetkarlarısınız. Halkların bölünmesine yardımcı oluyorsunuz" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2021 15:21 GÜNCELLEME 25.09.2021 19:26 DÜNYA
Yunanistan'da "bölgedeki en saldırgan ülke" tartışması
Yunanistan'da "bölgedeki en saldırgan ülke" tartışması

Yunanistan Komünist Partisi Sözcüsü Thanasis Pafilis, Yunan meclisindeki konuşmasında, "Bölgede Yunanistan'ın en saldırgan ülke olduğunu iddia ediyorum." dedi.

Pafilis Yunan milletvekillerine seslendi ve "Yunanistan'ın barışçıl olduğunu söylemeye cesaretiniz var mı? Merak ediyorum." şeklinde konuştu.

Yunanistan'ın tüm "savaşlara" Yeni Demokrasi, PASOK ve SİRİZA hükümetlerinin kararlarıyla katıldığını belirterek, "Hangi barışçıl politikadan bahsediyorsunuz?" değerlendirmesini yaptı.

"SİZ AMERİKALILARIN HİZMETKARISINIZ"

Pafilis, Atina'yı siyasi olarak NATO'ya bağımlı olmakla suçladı.

Yunanistan'ın Suudi Arabistan'a Patriot bataryası göndermesini de eleştirdi ve "Suudi Arabistan'da Patriotların işi ne?" dedi.

Komünist Parti Sözcüsü Pafilis, "Siz Amerikalıların hizmetkarlarısınız. Halkların bölünmesine yardımcı oluyorsunuz." eleştirisinde bulundu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • Misak-ı Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye, Yunanistan'daki bu partiye destek olsun ki Yunanistan bölünsün :)
    Cevapla
  • kim kimdir 2 yıl önce Şikayet Et
    denizdeki zavallı sivil mültecileri bile botlarını patlatıp sulara gömüyorlar. saldırgan ne ki, insan bile denmez bunlara.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR