Son dakika: Beyaz Saray'dan sosyal medya açıklaması

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, sosyal medya şirketlerine ilişkin federal düzenlemelerin gündemlerinde olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2021 23:42 GÜNCELLEME 04.10.2021 23:44 DÜNYA
Son dakika: Beyaz Saray'dan sosyal medya açıklaması
Son dakika: Beyaz Saray'dan sosyal medya açıklaması

Psaki, günlük basın toplantısında, Facebook muhbiri olarak ortaya çıkan şirketin eski çalışanı Frances Haugen'in, sosyal medya devinin kamu yararı ile şirket karı arasında bir çatışma olduğunda kendi çıkarını seçtiği yönündeki açıklamalarını yorumladı.

SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİ GÜNDEMDE

Sosyal medya şirketlerine ilişkin iddiaların uzun süredir ABD Başkanı Biden ve Kongrenin gündeminde olduğunu vurgulayan Psaki, "Şirketlerin iç düzenlemelerinin işe yaramadığı açık." değerlendirmesinde bulundu.

Instagram, WhatsApp ve Facebook çöktü! Peş peşe açıklamalar! Şoke eden iddia!Instagram, WhatsApp ve Facebook çöktü! Peş peşe açıklamalar! Şoke eden iddia!

Psaki, sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisinin de tartışıldığını anımsatarak, bu konudaki federal düzenlemelerin de gündemlerinde olduğunu kaydetti.

Öte yandan yaklaşık 4 saattir Facebook ve ona bağlı olan sosyal medya platformları Instagram ve Whatsapp'a dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşanıyor.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Qwrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Facebook Instagram WhatsApp darbesi vuran kesin CIA dir
    Cevapla
  • DÜNYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Bip ve telegram yöneticileri insanların çoğu uygulamalarınızda durum paylaşımı olmadığı için gelmiyorlar niye watssap gibi durum paylaşımı özelliğini uygulamanıza eklemiyorsunuz yardım alın günceleyin herkes geçer
    Cevapla
  • Demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    birader DURUM özelliği var. haberin yok mu ?
    Cevapla
  • Bayraktar TB-2 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kurumlarında memurların yabancı uygulamaları kullanması zaten yasaklanmalı, kullananlar memurluktan atılmalı. Mossad-CIA için istihbarat araçları yabancı uygulamalar
    Cevapla
  • yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten kullanıcı bilgilerine ulaşmak için var bu sosyal medya
    Cevapla
  • Memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben facebooku terk Edeli seneler gecti baslangicta bir sey zannetik.tam fesat platform. Isim arkasinda ve klaviye arkasinda cok lüzümsüz insanlar var ve tabi ajanlar da var ülkeleri battirmak icin
    Cevapla
  • esas 2 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ın laneti tuttu. Kendi sosyal medyasını sürmesinin tam zamanı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR