Alman siyasetçi Todenhöfer'den 10 ülkeye 'Kavala' tepkisi: Korkaklar böyle davranır

Alman siyasetçi Jürgen Todenhöfer 10 ülkenin Osman Kavala ikiyüzlülüğüne "Korkaklar böyle davranır" diyerek "Neden Birleşik Krallık'ta Julian Assange'ın ya da ABD'nin Guantanamo mahkumlarının hapsedilmesini protesto etmediler?" diye sordu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2021 13:47 GÜNCELLEME 25.10.2021 13:47 DÜNYA
Alman siyasetçi Todenhöfer'den 10 ülkeye 'Kavala' tepkisi: Korkaklar böyle davranır
Alman siyasetçi Todenhöfer'den 10 ülkeye 'Kavala' tepkisi: Korkaklar böyle davranır

Aralarında ABD, Fransa ve Almanya’nın da bulunduğu Türkiye’deki 10 Batılı ülke büyükelçiliği, diplomasi tarihine geçecek bir skandala imza atmış; kendilerini sömürge valisi gibi gören elçiler, ortak bir metin yayımlayarak Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan Osman Kavala’nın ‘derhal’ serbest bırakılmasını istemişti.

Team Tödenhöfer'in Genel Başkanı Jürgen Todenhöfer

Kılıçdaroğlu, 10 büyükelçiyi savundu, yardımcısı 'dostça hatırlatıyorlar' dediKılıçdaroğlu, 10 büyükelçiyi savundu, yardımcısı "dostça hatırlatıyorlar" dedi

BATI'NIN ÇİFTE STANDARDI

Hristiyan Demokrat Birlik Partisi'nin (CDU) 1972-1990 arasında milletvekilli olan ve 2020'de CDU'dan ayrılarak Team Tödenhöfer'i kuran Alman siyasetçi Jürgen Todenhöfer, büyükelçilerin bu skandalına tepki gösterdi.

KORKAKLAR BÖYLE DAVRANIR

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Todenhöfer, "10 Batılı büyükelçi, Osman Kavala'nın Türkiye tarafından hapsedilmesini protesto etti. Ama neden Birleşik Krallık'ta Julian Assange'nin ya da ABD'nin Guantanamo mahkumlarının hapsedilmesini protesto etmediler? Kahramanlar böyle değil, korkaklar böyle davranır." dedi. 

Açık açık söyledi: Türkiye'ye yapılan, bir Soros müdahalesidirAçık açık söyledi: Türkiye'ye yapılan, bir Soros müdahalesidir

Alman Bild gazetesinden Erdoğan'a çirkin yakıştırmalarAlman Bild gazetesinden Erdoğan'a çirkin yakıştırmalar

Eş zamanlı düğmeye bastılar! Osman Kavala üzerinden kirli tezgahEş zamanlı düğmeye bastılar! Osman Kavala üzerinden kirli tezgah

Abdullah Gül, Türkiye'ye meydan okuyanlarla yan yana poz verdiAbdullah Gül, Türkiye'ye meydan okuyanlarla yan yana poz verdi

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 109 TÜMÜ
  • TOPRAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Dün batının bu ikiyüzlüğünü bizimkilerin en üst perdedeen dile getirilmesi gerektiğini belirtmiştim. Bugün bu delikanlı çıkışı bir Alman'dan görmek hem zoruma hem de hoşuma gitti.
    Cevapla
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    daha bunun gibi yüzlerce sebep gösterilebilir,insan hakları bunların çıkarlarına ters düşüldüğü zaman akıllarına geliyor nitekim akıllarına geliyor diyorum çünkü bunlarda zerre vicdan yok,çoğu karaktersiz hadi bunları anladık tamam da içimizdeki karaktersizlere ne demeli..!
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet yorum bekliyoruz...
    Cevapla
  • Sivasli 2 yıl önce Şikayet Et
    Halal olsun dayioglu :)
    Cevapla
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam mallarını biliyor ne diyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR