Miçotakis: Türkiye eninde sonunda anlayacak

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Miçotakis "Türkiye, Doğu Akdeniz'deki bu saldırgan duruşun kendisini hiçbir yere götürmeyeceğini eninde sonunda anlayacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2021 06:56 GÜNCELLEME 27.10.2021 11:46 DÜNYA
Miçotakis: Türkiye eninde sonunda anlayacak
Miçotakis: Türkiye eninde sonunda anlayacak

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al Yamamah Sarayı'nda bir araya geldi.

Miçotakis: Türkiye'nin önünde iki yol varMiçotakis: Türkiye'nin önünde iki yol var

Miçotakis, burada yaptığı açıklamada "Türkiye, Doğu Akdeniz'deki bu saldırgan duruşun kendisini hiçbir yere götürmeyeceğini eninde sonunda anlayacak" dedi.

ABD, Fransa ve İngiltere ile yapılan anlaşmalara da değinen Miçotakis, "İttifaklarımızı oluşturduk, sınırlarımızı çok net bir şekilde çizdik. Diyaloga her zaman açığız. Zorbalığı kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yunanistan, Fransa ve ABD'den sonra İngiltere'yle de anlaştıYunanistan, Fransa ve ABD'den sonra İngiltere'yle de anlaştı

Veliaht Prens Selman'ın Ofis Müdürü Bedr el-Asakir ise görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki ilişkilerin ele alındığını ifade ederek, ayrıca bölgesel ve uluslararası arenada iki ülkeyi ilgilendiren konular ve meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu açıkladı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 78 TÜMÜ
  • Yeşim 2 yıl önce Şikayet Et
    Avarel coştu yine
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada durum farklı yani biz budurumda abd ve fıransa ardından İngiltere bunlarla savaşacak gibi hazırlanmayı göze alacak vede evelinde canakkalede olduğu gibi büyük bir savaşın içinde yer almaktır buna göre hazırlık yabmalıyoz şimdi bizim şu an elimizdeki silah tehsizat oraya yeterlimi evet tereddütsüz yeterli fakat başka yerden acılacak cebhede olabilir onun için Turan ordusu hazır galiba busıralar turan ordusu ülkeleri bir araya gelip bu mevzuları konuşacaklar Allah bizlere yardım eder dünyada ferman biz Türkiye nin dir inanın bana yakındır
    Cevapla
  • Ekolay 2 yıl önce Şikayet Et
    Höt desen kaçacak gibi duruyor komik bu çocuk
    Cevapla
  • Muğla 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende arkandski mutefiklere mi guveniyorsun saskin adam ulen herkes seni kandiriyor sen farkinda bile, degilsin git halkina bir sor senden memnunmu savaş günü geldimi, senin güvendiğin, fransa, italya, almanya , amerika bunlar geri cekildiginde sap gibi ortada kalacaksin o,zaman ne olacak ic savaş cikacak kendi ettigin kendine bulaşacak huc bunuda düşündün mü miçotakis baskan olmuşsun ama politikadan anlamadigin burdan belli oluyor. Avrupanin kölesi olmus zavalli başkan
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin gibi olanlarda eninde sonunda davanizin batil oldugunu anlayacaksiniz. Hak geldi batil zayil oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR