Uğur Şahin'den Türkiye şartı

Dünyanın başına bela olan koronavirüse karşı geliştirdiği aşı ile tüm dünyanın kurtarıcısı haline gelen BioNTech'in sahibi Prof. Dr. Uğur Şahin'in, Türkiye'ye aşıyı doğrudan verebilmek için büyük fedakârlıklar yaptığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2021 19:33 GÜNCELLEME 10.11.2021 19:42 DÜNYA
Uğur Şahin'den Türkiye şartı
Uğur Şahin'den Türkiye şartı

Gazeteci Joe Miller'in "Projekt Lightspeed" (Işık Hızı Projesi) isimli kitabında yer alan bilgiye göre Şahin, Türkiye nedeniyle Pfizer ile ters düşmeyi bile göze aldı.

Şahin ve eşi Dr. Özlem Türeci'nin, "Türkiye ve Almanya'ya aşıyı biz doğrudan satmak istiyoruz" talebine ABD'li ilaç devi Pfizer hiç sıcak bakmadı. Anlaşma gereği neredeyse tüm ülkelere dağıtımı bizzat yapmak isteyen Pfizer, Prof. Şahin ve Dr. Türeci'nin baskısına sonunda boyun eğdi. Ancak Şahin ve Türeci'nin Türkiye sevdası, şirkete büyük bir bürokratik yük getirdiği gibi, pahalıya da mal oldu. 
 

Özlem Türeci: Turkovac salgının aşılmasına yardımcı olacakÖzlem Türeci: Turkovac salgının aşılmasına yardımcı olacak

Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den kanser aşısı müjdesiÖzlem Türeci ve Uğur Şahin'den kanser aşısı müjdesi

KAYNAK : SABAH
YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle vatan evlatlarına can kurban
    Cevapla
  • Senol 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha buyuk basarilar nasip etsin guzel insan
    Cevapla
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun...
    Cevapla
  • Kayserili 2 yıl önce Şikayet Et
    Göz boyamaca
    Cevapla
  • Ahmed Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Gizli sahibi Rockefeller 'dir.Bill Gate's de yüzmilyonlarca $ fonlamıştır.U.Şahin 4 yaşındayken Almanya'ya göçen ailesiyle oraya gitmiş ve tamamen onların kültürü ve inancıyla yetiştirilmiştir.TÜrk'lükle falan alakası yoktur.Sadece kütüğünde Türk yazar.Biontech de ,global şer güçler tarafından kullanılan bir argümandır. Biontech a$ı (!)sı nın bunun üzerinden dünyaya lanse edilmesi ve bunun maşa olarak kullanılması global şer güçlerin bir planıdır.Zaten Biontech deneysel sıvısı bir aşı değildir.İçinde barındırdığı Grafen nedir lütfen bir araştırıp inceleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR